A kde to vzali? O co s Babišem vlastně jde? Smrdí to. Michal Hašek má vážné pochybnosti

02.06.2019 11:02

Exhejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek se na svém facebookovém profilu zamyslel nad tím, že média mají k dispozici neveřejný draft auditní zprávy Evropské komise, která byla předána české vládě pouze prostřednictvím stálého zastoupení ČR při EU. A to v řádu hodin.

A kde to vzali? O co s Babišem vlastně jde? Smrdí to. Michal Hašek má vážné pochybnosti
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Michal Hašek.

„Fakt jsem ten poslední, kdo by měl důvod či zájem dělat ‚advokáta‘ premiéru Babišovi. Ale nezdá se Vám stejně jako mně zvláštní, že média mají k dispozici neveřejný draft (!!!) auditní zprávy Evropské komise, která byla předána české vládě pouze prostřednictvím stálého zastoupení ČR při EU v řádu hodin? Dříve než celá česká vláda a další ústavní instituce? Že už některá média závěry vydávají za jisté a definitivní? Proč mi jen naskočila ihned v hlavě souvislost s kauzou ‚Ibiza‘ u našich rakouských sousedů, která smetla během týdne rakouský kabinet? Proč jsem si vzpomněl na Slovensko a pád vlády Roberta Fica, proč se demonstrace v ČR nápadně podobají těm v Maďarsku nebo v Polsku? Komu vadí Visegrád a jeho názory a požadavky směrem k Bruselu?“ ptá se Hašek.

Anketa

Jste pro vypsání předčasných voleb do sněmovny?

17%
83%
hlasovalo: 27039 lidí

„Ať nejsem dezinterpretován – možný střet zájmů Andreje Babiše musí být důkladně a objektivně prošetřen a posouzen, z konečných závěrů musí být vyvozeny důsledky, pokud vznikne povinnost konečného příjemce vrátit dotace do rozpočtu ČR, nechť se tak stane, ale jde tady skutečně ‚jen‘ o Agrofert, jeho dotace a o svěřenské fondy??? Nalejme si čistého vína – blíží se 30. výročí sametové revoluce a já nepochybuji o tom, že kromě jejího důstojného připomenutí proběhne také pokus o jeho ‚použití‘ ke snaze shodit vládu a přepsat výsledky demokratických parlamentních voleb v ČR, a to pod hesly o boji za svobodu a demokracii,“ dodal Hašek.

„Sledujme velmi pozorně jako občané další vývoj v naší zemi, ve střední Evropě i v Evropské unii jako celku. Ať nejsme během několika málo měsíců zaskočeni a překvapeni...“ uzavřel svůj status.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.” Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.” Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí o přibližně deset tisíc, což činí úbytek zhru…