A najednou ticho. Jen „vakcína, vakcína“. Lékař z USA: Co se tají o covidu

21.07.2021 12:14 | Glosa

Americký lékař Peter McCullough upozorňuje na to, že při řešení koronavirové krize byla nejen opomíjena snaha covid léčit, ale dokonce byly potlačované informace o možnostech léčení současnými přípravky. „Okolo května se ukázalo, že virus bude řešitelný vakcínou. Všechna snaha ho léčit skončila,“ uvedl při slyšení před texaským senátem. A pustil se i do médií a lékařských organizací, které sice nabádaly k nošení ochranných prostředků, ale když člověk onemocněl, žádnou dobrou radu neposkytly.

A najednou ticho. Jen „vakcína, vakcína“. Lékař z USA: Co se tají o covidu
Foto: Repro Youtube
Popisek: Americký kardiolog Peter McCullough při slyšení před texaským senátem

Anketa

Je nutné nařídit očkování proti covidu-19 v Česku jakožto povinné?

9%
89%
hlasovalo: 18766 lidí
V Česku běží kampaň za očkování s heslem Tečka za covidem, ale naše země není zdaleka jediná, kde je očkování prosazováno vládou a médii. Právě to, jak je očkování propagováno, připadá podezřelé texaskému kardiologovi a profesorovi medicíny Peterovi McCulloughovi.

O svých podezřeních dokonce svědčil v březnu před zdravotnickou komisí texaského senátu. Vzhledem k tomu, že měl pacienty s covidem a s problémy srdce, které nechtěl nechat doma, protože vyžadovali péči, tak se rozhodl zkoumat, jak covid-19 léčit současnými přípravky. K tomuto účelu vytvořil pracovní skupinu, která se dostupnými léky použitelnými na léčení covidu zabývala. „Zajímavé bylo, že na covid bylo zveřejněno 50 000 vědeckých článků, ale žádný nebyl o tom, jak tuto nemoc léčit,“ řekl před komisí. Když jejich práce vyšla, byla prý jednou z nejcitovanějších.

Následně vytvořil video, kde z této vědecky ověřené práce vybral 4 stránky. Video se šířilo. „A v průběhu jednoho týdne YouTube řekl, že jsem porušil zásady sdílení,“ doplnil. Dále svědčil i před senátem Spojených států a dle McCullougha svědčil právě proto, protože informace o léčení covidu byly skoro „totálně blokované“.

„Pacienti teď skutečně věří, že ten vir je neléčitelný,“ řekl před komisí a dodal, že kdo má podezření, jde na test a tam mu řeknou, že je buď covid pozitivní, nebo negativní. Ale tak jako tak ho pošlou domů. „Je nějaká léčba? Ne. Je nějaká linka, kam můžu zavolat? Ne. Nějaký výzkum, který bych mohl kontaktovat? Ne,“ popisoval, jak bylo údajně s pacienty zacházeno.

Nedivil se, že v Texasu zemřelo s covidem 45 000 lidí. „Průměrný Texasan si myslí, že žádná léčba není,“ uvedl a odkázal na léčbu monoklonálními protilátkami.

Jeho druhá studie už měla 57 autorů a zabývala se mnoha způsoby, jak postupovat proti viru, například monoklonálními protilátkami, vnitrobuněčnými protiinfikanty či kortikosteroidy. Zmínil jeden lék proti zánětům, Colchicine. „Ve studii dělané podle nejlepších standardů s 4000 pacienty, s dvojitým zaslepením a placebem se ukázalo padesátiprocentní snížení úmrtí,“ tvrdí McCullough.

„Ani slovo o ní. Ani ťuk. Kompletní blok,“ posteskl si. Dodal, že nejnebezpečnější součástí onemocnění jsou trombózy, tedy krevní sraženiny. Tedy svým pacientům podával léky na léčbu viru, na léčbu trombózy a na léčbu zánětu. „Mám velmi nemocné pacienty. A ztratil jsem dva,“ uvádí kardiolog.

„Kolik z vás kdy zapnulo televizi a dostalo informace o tom, jak se s covidem léčit doma? Kdo z vás slyšel jediné slovo, co má dělat, když dostane diagnózu, že je covid pozitivní?“ tázal se před komisí. Některé instituce v USA dle lékaře začaly šířit informace o tom, jak léčit pacienty. Ovšem pouze hospitalizované. „Mé studie jsou jediné dvě, které se zabývají tím, jak léčit covid při léčbě nevyžadující hospitalizaci,“ uvedl kardiolog. A obviňuje lékařské organizace, že nepodnikly vůbec nic, aby snížily počet hospitalizací.

Kromě toho kritizoval média, že v médiích mluví jen jeden lékař (zřejmě Dr. Fauci). „Ne skupina. Jako doktoři vždy pracujeme ve skupinách a naše názory se liší. A v televizi není ani jeden doktor, který by léčil pacienty s covidem,“ stěžoval si na americká média a dodal, že ani ve skupině Bílého domu není jediný doktor, který by léčil pacienty s covidem.

„Co se stalo? Já vám to řeknu. Okolo května (2020) se ukázalo, že virus bude řešitelný vakcínou. Všechna snaha ho léčit skončila. Národní institut zdraví dokonce měl program na zkoumání léků. Po dvaceti pacientech ho opustili s vysvětlením, že nemohou najít pacienty. Nejvíc neupřímná výmluva jaká může být. A operace Warp Speed k výrobě vakcíny začala na plné obrátky,“ uvedl před texaským senátem Peter McCullough. A dodal, že všechny informace o léčení covidu byly potlačeny. „Všechny. Umlčené. Smazané z Twitteru, YouTubu, dokonce ani ve vědeckých periodicích,“ doplnil s tím, že byly jen dvě programové priority – omezit šíření viru a čekat na vakcínu. A když se očkuje, tak veškerá snaha musí být napřena tímto směrem.

Podle McCullougha není lepší imunity než prodělání covidu a očkování ji nezlepší. Také asymptomatické šíření je podle něj něco zcela marginálního.

Co lékař zdůraznil, je, že léky na covid nepůsobí samy o sobě. „Ta chyba je v tom, že studie byly omezené. Studovali jsme 200 pacientů, použili ivermektin, hydroxichloronin a ono to nefungovalo. To je jako vzít rakovinu, dát na ní jeden lék a říct, že to úmrtnost nesnižuje. To jsme nedělali u rakoviny, u AIDS, u žloutenky typu C. Hledáme znaky zlepšení a přijatelnou bezpečnost a kombinujeme je,“ uvedl před senátem státu Texas.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: kas

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…