A najednou ticho. Jen „vakcína, vakcína“. Lékař z USA: Co se tají o covidu

21.07.2021 12:14 | Glosa

Americký lékař Peter McCullough upozorňuje na to, že při řešení koronavirové krize byla nejen opomíjena snaha covid léčit, ale dokonce byly potlačované informace o možnostech léčení současnými přípravky. „Okolo května se ukázalo, že virus bude řešitelný vakcínou. Všechna snaha ho léčit skončila,“ uvedl při slyšení před texaským senátem. A pustil se i do médií a lékařských organizací, které sice nabádaly k nošení ochranných prostředků, ale když člověk onemocněl, žádnou dobrou radu neposkytly.

A najednou ticho. Jen „vakcína, vakcína“. Lékař z USA: Co se tají o covidu
Foto: Repro Youtube
Popisek: Americký kardiolog Peter McCullough při slyšení před texaským senátem

V Česku běží kampaň za očkování s heslem Tečka za covidem, ale naše země není zdaleka jediná, kde je očkování prosazováno vládou a médii. Právě to, jak je očkování propagováno, připadá podezřelé texaskému kardiologovi a profesorovi medicíny Peterovi McCulloughovi.

O svých podezřeních dokonce svědčil v březnu před zdravotnickou komisí texaského senátu. Vzhledem k tomu, že měl pacienty s covidem a s problémy srdce, které nechtěl nechat doma, protože vyžadovali péči, tak se rozhodl zkoumat, jak covid-19 léčit současnými přípravky. K tomuto účelu vytvořil pracovní skupinu, která se dostupnými léky použitelnými na léčení covidu zabývala. „Zajímavé bylo, že na covid bylo zveřejněno 50 000 vědeckých článků, ale žádný nebyl o tom, jak tuto nemoc léčit,“ řekl před komisí. Když jejich práce vyšla, byla prý jednou z nejcitovanějších.

Následně vytvořil video, kde z této vědecky ověřené práce vybral 4 stránky. Video se šířilo. „A v průběhu jednoho týdne YouTube řekl, že jsem porušil zásady sdílení,“ doplnil. Dále svědčil i před senátem Spojených států a dle McCullougha svědčil právě proto, protože informace o léčení covidu byly skoro „totálně blokované“.

„Pacienti teď skutečně věří, že ten vir je neléčitelný,“ řekl před komisí a dodal, že kdo má podezření, jde na test a tam mu řeknou, že je buď covid pozitivní, nebo negativní. Ale tak jako tak ho pošlou domů. „Je nějaká léčba? Ne. Je nějaká linka, kam můžu zavolat? Ne. Nějaký výzkum, který bych mohl kontaktovat? Ne,“ popisoval, jak bylo údajně s pacienty zacházeno.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: kas

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…