A nic! Levičák Mélenchon se na Macrona vy...

23.04.2017 22:02

K výsledkům francouzských prezidentských voleb se vyjádřil také radikálně levicový kandidát Jean-Luc Mélenchon, jenž skončil podle předběžných průzkumů na čtvrtém místě.

A nic! Levičák Mélenchon se na Macrona vy...
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Emmanuel Macron

„Jde o to uvědomit si, jaká je naše povinnost. Jaká je povinnost každého. Já jsem nedostal žádný mandát od těch, kteří se rozhodli mě podporovat, abych se vyslovoval místo nich slovem. Jde o to, aby se oni vyslovili sami, a ten výsledek bude zveřejněn,“ řekl úvodem Jean-Luc Mélenchon, čímž nevyslovil podporu Emmanuelu Macronovi. To učinili poražený pravicový kandidát Fillon i neúspěšný socialista Hamon.

„Má krásná země, má krásná vlast a vy všichni lidé, můžeme být hrdi na to, co se nám podařilo. Jsme vědomou silou plnou nadšení. Apeluji na vás, abyste zůstali jednotní, abyste byli stále v pohybu a abyste byli hnutím. Protože výzvy, které jsme definovali, aniž jsme zakrývali jakoukoliv potíž a obtíž, kterou vyvolávají, pakliže je máme zvládnout, tyto výzvy před námi stále jsou,“ uvedl.

„Hodiny a dny, které budou následovat, zůstávají časem pro charakter a svědomí. Vy všichni lidé země, kterou milujeme, jste novým úsvitem, který se začíná probouzet. Je třeba zachovávat věrnost republice, svobodu, volnost, rovnost, bratrství. Ať žije republika, ať žije Francie,“ zakončil za jásotu.
 

reklama

autor: vef

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz, včetně upozornění na soci…