A ono je to zakázané? Jiřina Bohdalová popuzeně reagovala na téma „Miloš Zeman“

13.04.2017 11:01

Jaký je její vztah k současnému prezidentovi Miloši Zemanovi i proč za minulého režimu nepomlouvala v televizi Václava Havla, vysvětlila v rozhovoru pro dnešní přílohu Lidových novin Pátek herečka Jiřina Bohdalová. Ukázku z rozhovoru přinesl server Lidovky.cz.

A ono je to zakázané? Jiřina Bohdalová popuzeně reagovala na téma „Miloš Zeman“
Foto: hns
Popisek: Jiřina Bohdalová podpořila Miloše Zemana

Odmítla, že by Zemana podporovala na předvolebních shromážděních. „Jen jsem mu dala svůj hlas a po volbách jsem mu přišla pogratulovat. To přeci v demokracii snad ještě není zakázaný. Jenže v mém případě to patrně zakázaný je. Hned se snad ve všech novinách objevily fotky, jak se objímám s Novotným, s Husákem, s Havlem... jak tím jen dokazuju svůj mizerný charakter. Úspěšní umělci se můžou s podobnými podobenkami pochlubit všichni. Většinou aniž by o to nějak stáli,“ uvedla.

Mrzelo ji, že jí Václav Havel neřekl, že do své hry Audience zakomponoval jméno a popularitu Jiřiny Bohdalové. „Mrzelo mě, že mi to neřekl. A potkávali jsme se, šanci měl,“ uvedla. Text hry prý dostala do ruky poprvé od věrné kamarádky na průklepovém papíru, na jednu noc. „Přečíst a vrátit... Samizdat. Pak jsem ale měla s Audiencí šlamastyku. Dokonce jsem měla v televizi vystoupit a ve zprávách pomlouvat Havla. To jsem se lekla. Bylo těžké se bránit. Kamarádka doktorka mi ale šikovně rozřízla dolní ret a huba mi natekla tak, že jsem vystoupit ani pomlouvat Havla opravdu nemohla,“ vysvětlila Bohdalová, jak se nepříjemné situaci vyhnula.

Celá ukázka rozhovoru je ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…