Analytik Koller se dívá na pachatele teroristických útoků v Evropě a říká nahlas, co v médiích či od politiků prý neuslyšíte

26.07.2016 22:07

ROZBOUŘENÝ SVĚT MARTINA KOLLERA "Ať se dívám, jak chci, vidím mezi současnými teroristy v Evropě jednoznačná pojítka a základní znaky, kterými se odlišují od Evropanů. Jsou to muslimové a obvykle to nejsou etničtí Evropané," říká rozhodně v komentáři pro ParlamentníListy.cz analytik Martin Koller. Všechny poslední teroristické útoky a jejich pachatelé mají podle něho dvě pojítka, a to islám a z něj vyplývající primitivní agresivitu a mimoevropský etnický původ.

Analytik Koller se dívá na pachatele teroristických útoků v Evropě a říká nahlas, co v médiích či od politiků prý neuslyšíte
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Koller

Dobré ráno, evropský islámský superstáte.

Poněkud šokující pozdrav, který by se v dohledné době mohl stát skutečností. Narůstající muslimský teror v Evropě tutlaný médii i politiky nevěstí nic dobrého. Ještě horší jsou informace o dalších tazích těch, kteří se všemi prostředky snaží zlikvidovat státy a národy Evropy. Cestou, jak uniknout ze sílícího otroctví, je návrat ke kořenům a univerzálním civilizačním hodnotám, odmítnutí mediální propagandy a pokryteckých lží politiků, potřeba volit vlastní, nikoli cizácké zájmy – a především odchod ze žaláře národů řízeného arogantními nevolenými komisaři.

Anketa

Ministerstvo vnitra tvrdí, že migrační krize odezněla. Má pravdu?

1%
99%
hlasovalo: 10444 lidí

Kdo jsou teroristé

V posledním období můžeme sledovat teroristické útoky v Evropě jak na běžícím páse. Přínosný a obohacující rasový islámský multikulturalismus se jeho pachatelům v Bruselu evidentně vymknul z rukou. Nedávno jsme se na bakalovském Aktuálně.cz mohli dočíst moudra údajně přímo od americké FBI. Podle nich žádný typický terorista podle barvy pleti či náboženství neexistuje. To jen ukazuje úroveň amerických tajných služeb. Místo odborných bezpečnostních informací tupá ideologická propaganda jak na ČT 24. Dokladem kvality práce amerických tajných služeb jsou „vítězství“ americké armády v Iráku, Afghánistánu a rostoucí „obliba“ USA po celém světě. Ať se dívám, jak chci, vidím mezi současnými teroristy v Evropě jednoznačná pojítka a základní znaky, kterými se odlišují od Evropanů. Jsou to muslimové a obvykle to nejsou etničtí Evropané. 

Mediální tvrzení, že terorista je Němec, a přitom se jedná o Íránce s íránským pasem, je opravdu komické. Je to v nejlepším případě německý občan íránského původu a média by nám neměla lhát a pokrytecky zastírat realitu. Je úplně jedno, zda do Německa přišel z Íránu, nebo se tam narodil íránským rodičům v rámci muslimské komunity. 

Depresi musí mít každý civilizovaný Evropan z právní podpory islámského terorismu v Evropě. Jejím ukázkovým příkladem je situace, kdy jeden z posledních teroristů byl odmítnutý syrský žadatel o azyl. Asi to byl umírněný terorista z takzvaného Islámského státu podporovaného z Turecka a Saúdské Arábie. Bez ohledu na odmítnutí azylu pobýval v Německu dva roky a bral sociální dávky. Nevadily ani jeho kriminální delikty a obchod s drogami. Němci vyrobili takové zákony, že pachatel trestné činnosti nesmí být poslán domů, jestliže je žadatelem o azyl (i neúspěšným) a pokud v jeho domovské zemi je válka a mohl by být ohrožen. To, že on sám ohrožuje, případně i vraždí německé občany, humanistům a bojovníkům za lidská práva nevadí. Lidská práva jsou jen pro islámské migranty. 

V Německu doslova odmítají trestat muslimské zločiny. Znásilnění není podle německých zákonů důvod k vyhoštění migranta. Zlodějské gangy ze severní Afriky bez bázně loupí, přepadají lidi a kradou. Nikdo je nevyhostí. V nejhorším případě se budou nějakou dobu válet v luxusním německém vězení, nacpávat se stravou halal, poslouchat přednášky salafistických mullahů a po propuštění půjdou znovu porušovat zákon. Je to takové multikulturní perpetuum mobile na podporu islámských kriminálníků v Německu. Můžeme mluvit o systematizovaném německém právním protinárodním rasismu hodným ideologické úrovně Třetí říše. 

K uvedené problematice se ilustrativně vyjádřil Petr Kolář, jeden z reprezentantů propagandistického protinárodního spolku Evropské hodnoty podporovaného známým tvůrcem násilí a terorismu Sorosem. Podle něj bychom si měli na nebezpečí zvykat. Jako typický neziskovkář jmenovaný přehlédl fakt, že v ohrožení je každý, kdo se pohybuje v automobilovém provozu nebo se přiblíží například k feťáckému doupěti Klinika podporovaném firmou ANO a jejím zeleným klonem. Reprezentant takzvaných evropských hodnot však především nevysvětlil, proč bychom si měli do Evropy vozit ještě další ohrožení ve formě primitivních muslimských agresorů. Současných je víc než dost a jedním z nich jsou protinárodní politické neziskovky. 

Nejnovější multikulturní obohacení 

Krátce si můžeme shrnout teroristickou realitu bruselského rasového multikulturalismu v posledním období. Redakce Charlie Hebdo s komediálním průvodem evropských křesťanských kaviárových neomarxistů a samozvaných elitářů je již dávnou minulostí, stejně jako britský voják vybírající na veterány a zavražděný muslimy přímo v Londýně. Realitou jsou pokračující sexuální útoky ve Švédsku, Německu a pravděpodobně i Anglii proti bílým ženám; teroristický útok na pařížském letišti, v Nice, Afghánec pokoušející se vraždit sekerou ve vlaku nedaleko německého Würzburgu, muslim, který si na dovolené odskočil od rodiny ve francouzských Alpách a pobodal nožem francouzskou matku a její dcery, protože nebyly vhodně oblečeny podle jeho islámských představ, Íránec střílející v německém nákupním středisku z nelegálně držené pistole Glock, další útočník s nožem, který pobodal dvě ženy v německém nočním vlaku. Na závěr obohatili Němce dva ilegálové ze Sýrie, první útokem mačetou na autobusovém nádraží, při němž jednu ženu zabil a dva další občany zranil, a druhý, který se odpálil na ulici s náloží v batohu a zranil 18 lidí. V době takzvané Třetí říše říkali Němci: „Děkujeme našemu vůdci.“ Dnes máme na krku neméně totalitní čtvrtou říši zvanou Evropská unie a německou křesťansko-socialistickou vůdcovou v amerických službách. Ta se po íránském obohacení zmohla už jen na opožděné trapné bláboly. K tomu všemu vidíme nejasný počet islámských teroristických útoků v Sýrii, Izraeli, Jemenu, Iráku a Afghánistánu, vraždy, únosy a další násilí v Libyi, Mali, Súdánu, Nigérii a dalších afrických zemích. Všechny tyto zločiny a jejich pachatelé mají dvě pojítka, a to islám a z něj vyplývající primitivní agresivitu a mimoevropský etnický původ. 

Přitom ten mimoevropský etnický původ vytváří problém téměř výlučně ve spojení s islámem. U nás žijí tisíce Vietnamců, vesměs buddhistů; je jich víc než arabských a afrických muslimů poflakujících se především po Praze a Brně a nikdo se nám nesnaží namluvit, že jsou to Češi. Převážná většina z nich se živí poctivou prací a nevyvolávají náboženské ani ideologické konflikty. Vytvářejí sice částečně uzavřenou komunitu, ale vesměs se dokázali bez větších konfliktů integrovat do společnosti. Ty, kteří jsou spojeni s narkomafií, korupcí, pašeráctvím a okrádáním ve vlastní komunitě, bychom samozřejmě měli poslat domů, kriminálníků máme dost vlastních. 

Anketa

Který představitel by měl opustit svou funkci?

hlasovalo: 12728 lidí

Mediální a bezpečnostní komedie

Zajímavé jsou evropské reakce na islámský terorismus. Bezobsažné lkaní, kondolence, svíčičky a medvídci. Zajímalo by mne, proč zrovna medvídci, když medvěd je hrdým a bojovným symbolem Ruska. Mimochodem je to také největší šelma amerického kontinentu. V ideologicky potroublé západní Evropě zrazující vlastní tisíciletý vývoj bych čekal spíše panenky Barbie – nejlépe bezpohlavní, vousaté, multikulturní barvy pleti a zahalené v hidžábu či čadoru (viditelný obličej), nikábu (strašidlo celé v černém s průzorem pro oči) či burce (strašidlo s průzorem pro obě oči nebo jedno oko zakrytým mřížkou). 

A to nám pan Fiala z ODS neustále zdůrazňuje, že patříme na západ. Možná geograficky, i když z hlediska kulaté zeměkoule je to nesmysl; zato platově a z hlediska svobody projevu, sociální úrovně, spravedlnosti, jistot a perspektiv bych viděl českou koloniální realitu spíš na cestě k ukrajinskému Kyjevu. 

Výrazným projevem evropského „boje“ proti islámskému terorismu je lkaní, v němž vyniká eurokomisařka Mogheriniová. Ta se zároveň ráda předvádí v další muslimské pohlavní plachetce – shaile (viditelný obličej a přední část krku). Nejoblíbenější evropskou realitou v boji proti terorismu, ale spíš proti vlastním národům, je mimo brekotu ubohé lhaní, pokrytectví a především zamlčování a „politicky korektní úprava“ pravdivých informací samozřejmě především v médiích. 

Předevčírem mi volal kamarád, který sleduje německou televizi. Se zájmem porovnal zpravodajství o teroristických útocích z Německa a Francie v německé a naší státní ČT placené z našich daní. Už v německé jsou značně tendenční ve prospěch muslimů, ale naše jsou vždy ještě jednostrannější. 

Do multikulturního propagandistického boje proti vlasteneckým Evropanům se investují nemalé finance. Kupříkladu rozpočet „naší“ HateFree neziskovky jen na program Kampaň proti násilí z nenávisti je 39,75 milionu korun. Přitom jak vidíme, násilí z nenávisti páchají v Evropě především muslimové, kriminálníci, narkomani a nájemní rváči placení bůhvíkým. Proti nim však HateFree rozhodně nebojuje. Bez nadsázky bychom se mohli zeptat, zda HateFree a podobné spolky nebojují z nenávisti proti Evropanům a jejich rodinám, pro něž mají arogantní neziskovkáři z podobných spolků v médiích jen pohrdání, pomluvy, nadávky a urážky, neboť přesvědčivých smysluplných argumentů se jim obvykle nedostává. A to není zdaleka jediný program HateFree a jediná neziskovka parazitující na našich a zahraničních penězích při prosazování cizáckých protinárodních, rasistických zájmů. 

Dlouhodobě vidíme v Evropě propagandistickou snahu o zastírání problémů s muslimy a zlehčování jejich nebezpečnosti a zločinů. Po automobilovém atentátu v Nice jsme se z médií dozvídali, že útočník byl sám a měl psychické problémy, ale jinak byl údajně bezproblémový. Nakonec se ukázalo, že byl v kontaktu s islámskými radikály. A není snad psychopat každý terorista? A není snad nenávistný psychopat každý salafista, který se snaží šířit svůj islám násilím v Evropě? Mnozí z nich si svůj salafismus ani neuvědomují a považují se především za vzorné muslimy. Jaký má být takový muslim, definoval islámský myslitel Al-Ghazálí už ve 12. století. Správný muslim podle něj nebádá nikde jinde než v koránu, protože studium přírodních zákonů a lidská tvorba jimi inspirovaná popírají všemohoucnost Alláhovu. To je vidět na počtu objevů a vynálezů, které dali muslimové světu ve srovnání s ostatním světem. Jeho současní následovníci mají v hlavách středověk a v rukou techniku 21. století, kterou by nedokázali vyrobit; vesměs ani nechápou, jak funguje. 

Zajímavé je, že francouzská policie se snažila magistrátu v Nice zakázat vysílání záznamů z místa atentátu a nařizovala dokonce jejich zničení pod stupidní záminkou rušení vyšetřování. Další snaha o potlačování informací a zabránění obyvatelům připravit se na obranu před terorem. 

Stále dokola stejná snaha o zamlčování pravdy jako v Německu a ve Švédsku po primitivních násilných sexuálních útocích muslimů na bílé ženy. 

Ukázkou odporné snahy multikulturalistů o zastírání pravdy je i poslední muslimský zločin v Normandii. Tam podřezali starého kněze přímo v kostele a těžce zranili jeptišku. A samozřejmě identita pachatelů nebyla zpočátku uváděna. Stejně bylo každému jasné, kdo se opět projevil na své civilizační úrovni. Zajímal by mne názor samozvaného kněze a bývalého socialistického kádrováka Halíka, případně jeho kamaráda Hermana, kteří v médiích tak nadšeně podporují islámský multikulturalismus na primitivní vraždu z nenávisti, kterou spáchali muslimští zločinci. Kdysi bojovali za civilizovanou Evropu kněží i biskupové se zbraní v ruce. Dnes posloucháme nejčastěji ubrečené bláboly a výzvy k lásce. Takoví ostudní kazatelé úchylných ideologií, jaké nám stále předvádí ČT, by neměli právo ani zametat koblihy po koních historických křesťanských vůdců hrdinů!

Jen bych připomněl, že v Německu došlo nedávno k sexuálním atakům skupiny migrantů proti bílým dívkám ve věku mezi 12 a 14 lety na veřejném koupališti. Následovaly pohoršené řeči, sliby školení muslimů na téma chování se k evropským ženám, ale pedofily nikdo nezatkl, jen se má zvýšit přítomnost policie na koupalištích. O potrestání agresivních úchyláků se nikdo ani nezmínil. Až dojde k nějakému útoku na dámských záchodcích, budou němečtí policajti pravděpodobně postávat i tam. 

Zde vidíme v praxi zoufalou neochotu multikulturalistů přiznat si pravdu, že z hlediska vztahu k nemuslimům, především nemuslimkám je islám patologickou záležitostí, doslova diagnózou nenormálního chování a agrese. Žádná školení v takovém případě nepomohou. Agresivní zločince je třeba izolovat od civilizované společnosti. Učit muslimské fanatiky civilizovanému chování je stejné jako pokoušet se učit profesionálního zloděje či kleptomana, že nemá krást, jestliže u něj doma mu říkají pravý opak a za lumpárny ho chválí. 

Vzhledem k rostoucímu počtu muslimů v Německu a jejich rostoucí teroristické aktivitě bude třeba počty tamních policistů několikanásobně zvýšit, aby byli všude. Jen aby na to byly peníze, když se všemožně investuje do ilegálních migrantů a jejich integrace. 

U střelce v německém nákupním centru se v médiích spekuluje, že to vlastně nebyl islámský terorista, ale jen psychicky narušený Němec (Íránec), který si vzal vzor z Breivika. Tato konstrukce je těžko pochopitelná. Němečtí socialisté se dokonce pohoršují nad tím, že policie Íránce vraždícího jejich spoluobčany zastřelila, takže v budoucnu už nebude moci obohacovat. 

Stejnou snahu o zastírání motivu teroristického útoku vyvíjely německé úřady a některá média v případě útočníka se sekerou a nožem ve vlaku. Docela by mne zajímalo, kdo byli pěstouni tohoto primitivního muslimského spratka se sekerou. Typnul bych si, že muslimové ne. Pokračováním je útočník s nožem ve vlaku, jehož původ zatím utajují. Kdyby to byl nějaký vlastenec, budeme už znát i číslo jeho bot. 

Nejen v Německu, ale rovněž u nás je snaha udržovat multikulturní pravdu a lásku tvrzeními, že muslimové jsou vlastně dobří a teroristé pouze výjimky. Bachaři posílající nevinné lidi do plynu v nacistických koncentrácích byli také výjimkami a všichni členové nacistické strany nebyli zločinci. Budeme tedy tvrdit, že nacismus byl vlastně prima a kazily ho jen nějaké výjimky? 

Problém je v tom, že teroristé mají za základnu muslimskou komunitu, která je materiálně i morálně podporuje. Kdyby ta neexistovala, nebyli by v Evropě žádní islámští teroristé, tedy žádní teroristé. Největší starostí multikulturních politiků a neziskovkářů však není boj proti terorismu, ale obava, že Evropané nebudou mít rádi muslimy, když je muslimští teroristé vraždí a islámští aktivisté napadají. Ti Evropani jsou opravdu divní. 

V nejhorší pozici jsou policisté. Na rostoucí ohrožení je jich málo. Mají bojovat proti islámským teroristům, ale zároveň nezasahovat proti muslimům, ale naopak proti Evropanům, kteří odmítají násilný multikulturalismus. Je jen otázkou času, kdy systém přestane fungovat. Stačí útok proti rodinám utahaných a nervózních policistů. 

Procházející se a postávající policisté a vojáci nic neřeší. Dnes hlídají letiště, zítra obchoďáky, pozítří stadiony, poté koupaliště… Teroristé útočí s využitím momentu překvapení, takže určují čas i místo útoku a policie většinou pouze uklízí škody. Žádný problém se nepodaří odstranit bez odstranění jeho příčiny – početné muslimské komunity, která parazituje na sociálním systému a je nasáklá rasistickou nenávistí k nemuslimům. Pro necivilizované agresivní salafisty a sociální parazity by nemělo být v Evropě místo. 

Rasistickou nenávist k nemuslimům dokazuje i sekerový útok ve vlaku, kde se stali cílem Asiaté z Hong Kongu. Základním bezpečnostním problémem Evropy a základem islámského terorismu jsou mimo salafistů a Saúdské Arábie početné a uzavřené muslimské komunity v západoevropských městech, zvrhlá rasistická teorie jednostranného protievropanského multikulturalismu, média naplněná lží a jednostrannou politickou korektností, totalitní vláda komisařů v Bruselu a její slouhové v jednotlivých zemích Unie. 

Utajovaný evropský superstát – americký protektorát 

Polská televize TVP přinesla nedávno senzační informaci o chystané budoucnosti Evropy. Pokud je pravdivá, máme tady opravdovou čtvrtou říši, jakou by nám záviděli i Hitler a Stalin. Na chystaném setkání Visegrádské skupiny v Praze má německý ministr zahraničních věcí Frank-Walter Steinmeier prezentovat strategii evropského superstátu, kterou upekli křesťané a socialisté v Berlíně a Paříži samozřejmě ve spolupráci s nevolenými eurokomisaři v Bruselu a v americkém zájmu. Naše vláda již byla s devítistránkovým základním dokumentem seznámena. Obsah je doslova šokujícím arogantním popřením celého pozitivního vývoje evropské civilizace založené na osvědčených hodnotách, konkrétně národech, vlastenectví a rodině. Nijak mne nepřekvapuje, že naše média o tomto spiknutí proti Evropanům zarytě mlčí. 

Cílem je vytvoření evropského superstátu. V krátkosti lze popsat jen základní myšlenky, celý obsah lze nalézt na některých vlasteneckých internetových serverech. Členské státy se mají vzdát vlastních armád, tajných služeb, zákonodárství, daňového systému a měny, dále kontroly hranic a migrace. Bude existovat jednotná zahraniční politika, společná armáda, posílí se pravomoci evropského státního žalobce a vytvoří jednotný trestní zákoník (aby mohl lépe stíhat vlastence). Vedení v Bruselu převezme plně rozhodování o migraci a azylové politice a bude určovat počty migrantů do každé země. Všechny státy přejdou urychleně na euro jako doklad nevratnosti integrace zemí do superstátu. Německo a Francie již za EU zahájily jednání na nejvyšší úrovni se severoafrickými státy o pravidlech migrace. Jak asi bude vypadat multikulturní školství a sociální systém v takové čtvrté říši absolutní kontroly, kterou bychom mohli označit za říši zla, o svobodě projevu a životní úrovni občanské většiny ani nemluvě. 

To zdaleka není vše z hlediska snahy o likvidaci etnických obyvatel Evropy. Evropský totalitní superstát je v souladu se strategickým dokumentem rozpracovávajícím cíle udržitelného rozvoje Agendy OSN zaměřené údajně na udržitelný ekologický rozvoj, snižování chudoby a podporu lidských práv. Realita je ovšem v rozporu s oficiálními cíli. V bodě 29 se uvádí: „Jsme si vědomi pozitivního přínosu migrantů pro inkluzivní růst a udržitelný rozvoj. Jsme si takto vědomi, že mezinárodní migrace je multidimenziální realitou nejvyšší důležitosti pro rozvoj zemí původu, tranzitu i určení. Budeme mezinárodně spolupracovat, abychom zajistili bezpečnou, řádnou a pravidelnou migraci s plným respektem pro lidská práva a humánní zacházení s migranty bez ohledu na jejich migrační status uprchlíků či vysídlených osob.“ Dále se fantazíruje o tom, že migranti získají bydlení v zemích určení(!), dále práci a plat, budou posílat peníze do mateřských zemí a zaplní prázdná pracovní místa vzniklá stárnutím populace. Takže ti schopnější a ochotní pracovat se přesunou ze zaostalých mateřských zemí do Evropy a místo aby vydělané peníze dávali do oběhu a podporovali evropskou spotřebu a trh, budou je posílat pryč. Evidentní ekonomické obohacení Evropy. 

Při porovnání s realitou se musíme ptát, zda se tvůrci Agendy v OSN nezbláznili. Na lidská práva obyvatel Evropy vražděných, terorizovaných a ohrožovaných muslimskými ilegály parazitujícími na sociálním systému nikdo v OSN ohled nebere. V Evropě je kolem 26 milionů nezaměstnaných a čeká se v průběhu 20 až 30 let pokles poptávky po pracovních silách až o 40 % v rámci čtvrté průmyslové revoluce. Proces zastavení stárnutí evropské populace britské odborné studie nepotvrdily, pouze přibylo obyvatel a zátěže sociálního systému. 

Co k nám vlastně chtějí importovat? Turecko by mělo být jednou z nejcivilizovanějších islámských zemí. Když se podíváme na současný teror, masové vyhazování odborníků z práce podle předem připravených seznamů, mučení a znásilňování osob zatčených po puči, aniž by bylo jasné, zda něco spáchaly, vidíme realitu islámských zemí. Něco takového by mělo být v Evropě? 

Zde si musíme položit otázku, co je současná OSN a k čemu je dobrá? V praxi je to spolek silně podobný úřednickým parazitům v Bruselu. Pracují tam již generace celé rodinné klany z Asie a Afriky. Vzhledem k tomu, že mnohé africké a asijské země dlouhodobě neplatí předepsané poplatky na provoz OSN, zajišťuje tamním parazitům jejich královský život především EU a USA z peněz svých daňových poplatníků. Finanční díry jsou látány především z amerického rozpočtu, takže OSN je na USA závislá a stala se z ní stejná služebna amerických zájmů jako EU. V případě potřeby tam odhlasují americkou agresi jako humanitární pomoc, nebo nedělají nic proti ní. Světlou výjimkou je Rada bezpečnosti, kde mají nepominutelné hlasy a právo veta Rusko a Čína a mohou bránit nejhorším vojenským zvěrstvům. I to se již američtí politici snažili změnit. 

Jinak OSN především rozhazuje peníze bez valného efektu na všemožné humanitární, kulturní a mnohdy ideologické či korupční akce a většinou tím podporuje rychlý nárůst počtu obyvatel v Asii a Africe. Následně se je snaží vnucovat do Evropy. V současnosti je vidíme tahat peníze z našich občanů i pomocí nikoli levných reklamních spotů v našich televizích. Za peníze vyhozené na takový spot by mohla žít africká vesnice celý rok. Nápadně to připomíná naše neziskovky. 

Na otázku, co udělala OSN za dobu svojí existence pro naši republiku, případně bývalé Československo, bychom asi těžko hledali odpověď. Když spočítáme, kolik jsme do OSN po druhé světové válce přispěli a kolik se nám vrátilo, jsme v čistém minusu. Důvodem je především fakt, že OSN nedělá, co má, a dělá, co nemá. Proto nemá žádnou autoritu, není schopna zastavit americké agrese ani prosadit mír na Ukrajině. Přesto si nám dovoluje arogantně vnucovat migrantské programy v rámci svojí Agendy. 

Pokračováním superstátu má být propojení americké a evropské ekonomiky s využitím smlouvy TTIP, zavedení pouze elektronické měny ameuro a povinné čipování občanů jako dobytka. Evropská unie jako superstát budoucnosti bude ďábelskou kuchyní etnicko-sociálního inženýrství nejhrubšího zrna .

Evropské strašení a české kupecké počty 

Zvrhlá islamizace ohrožující samu podstatu evropských národů spolu s dalšími formami rasového multikulturalismu stejně jako ničení evropské rodiny vyvolává stále silnější odpor a snahu stále většího počtu Evropanů o odchod z evropského žaláře národů. Nelze se ostatně divit, jestliže nikým nevolený opilec Juncker, který řídí s partou rovněž nikým nevolených arogantních komisařů EU, tvrdí, že rozmlouvá s mimozemšťany. I to je však pokrok. Dříve vídali notoričtí opilci v deliriu bílé myši. 

Katolík a multikulturalista Juncker se však nemusí opíjet krabicovým vínem. Dostává měsíčně 29 000 eur (783 000 korun) stejně jako předsedové Evropské komise a Evropského parlamentu. Obyčejní komisaři, jako paní Jourová (ANO) za svůj strojený úsměv, dostávají za obhajobu cizáckých zájmů pouze 24 000 eur měsíčně a další prebendy. Jen náklady na komisaře, poslance a 66 000 zaměstnanců Evropské komise dosahují ročně v přepočtu 270 miliard korun. K tomu jsou tady další zbytečné protinárodní euroinstituce se svými početnými parazity a další nepřímé náklady každého státu EU na jejich podporu... například služební cesty kdekoho do Bruselu a práce mnoha úředníků na ministerstvech pro EU místo pro svoje spoluobčany. Když k tomu připočteme ještě náklady na všemožné nefunkční a nesmyslné humanistické a multikulturní projekty a neziskovky v Evropě a po celém světě – počínaje agenturou Frontex, která slouží jako taxislužba ilegálů – případně papírovou evropskou armádu, možná bychom se v přepočtu dopracovali až k bilionu korun. Každý z 28 států EU přispívá do společné pokladny EU přímo a zajišťuje mimo to další servis. Přitom panstvo v Bruselu a Štrasburku spotřebuje pro sebe a vyhází z těchto peněz v přepočtu zhruba uvedený bilion korun. Vzhledem k tomu, že paraziti z EU nevytvoří ani za halíř zisku, můžeme výše uvedené peníze z celkového ročního rozpočtu EU škrtnout. Zbylá částka je tedy menší než součet toho, čím jednotlivé státy přispěly. A z toho menšího zbytku se rozdělují evropské dotace. Logicky musí být nižší než částky, kterými státy přispívají. 

A najednou se nám mnozí naši politici a experti snaží v médiích tvrdit, že z EU dostáváme víc, než tam dáváme, a odchodem z EU bychom prodělali! Vyhrožují nám, že v případě odchodu o slavné evropské dotace přijdeme. Stačí si sehnat na internetu základní informace, vypnout propagandu z ČT, použít vlastní mozek a každý stánkař spočítá, že na členství v EU proděláváme. 

Realistickou informaci konečně poskytl bývalý šéf ČSSD Jiří Paroubek. Ročně odchází z naší země na západ minimálně 240 miliard v dividendách z našich podniků patřících cizákům. Nazpět pouze 20 miliard. Do rozpočtu EU plyne z naší státní pokladny každý rok oficiálně přímo 40 miliard, dále 6 z cel, 19 na financování europrojektů, 10 (pouze?) na úředníky, 46 na školské programy EU, 10 na podporu biopaliv, tedy řepky (z toho 3,5 zpět pro Agrofert), 40 na solární a větrnou zlodějnu a 10 na posílení elektrických přenosových sítí, celkem oficiálně 181 miliard a k tomu další v podobě servisu, podpory politických neziskovek a dalších méně viditelných výdajů. A opravdu ještě někdo věří, že členství v EU je pro naši občanskou většinu ekonomicky výhodné? 

Zároveň se nás vládní i další eurohujeři snaží strašit, že Německo s námi přestane hospodářsky spolupracovat. Většina z těch 240 akcionářských miliard jde na konta nic nedělajícím povalečům vlastnícím akcie v Německu, část jde do Francie, případně ve formě daní do jejich státní kasy. Že by se jich vzdali? A kdo by na Germány dělal v našich montovnách za třetinové platy, dodával jim téměř zadarmo naše suroviny a zemědělské produkty? Kam by naopak vyváželi ten svůj nekvalitní potravinový humus vyrobený údajně podle našich chutí a dráž, než ho prodávají doma? Čím by svítili bez naší elektřiny s jejich ekologickými zrcátky a větrníky a dalšími zlodějskými zelenými nesmysly. Už teď se jim samým multikulturalismem hroutí sociální systém. Svaz německých průmyslníků se chystá hnát Merkelovou před soud kvůli americkým sankcím vůči Rusku a převážná většina muslimských ilegálů není schopna ani jednoduché práce v továrnách. Krásně to uvedl reprezentant vietnamské komunity u nás. Z 10 000 migrantů v Německu nastoupilo po drahé rekvalifikaci do práce u Forda v Kolíně celých 15! Proč by se taky namáhali, když je Němci zadarmo živí a čeká na ně rozdychtěná manželka našeho ministra obrany. Otroků na práci za minimální mzdu je dost v Česku. 

A někdo si dovoluje nám vyhrožovat sankcemi, jestliže tu s nadšením nebudeme vítat islámské ilegály přidělované podle jakýchsi kvót vymýšlených v Bruselu a prosazovaných z Berlína. Samá lež, komedie a propaganda! Kdyby odešly z EU východní kolonie, spadla by Germánům životní úroveň o třetinu; a po připočtení ekonomického „přínosu“ islámského multikulturního obohacení možná o polovinu. Ne oni, ale my bychom si měli klást podmínky, protože oni žijí z naší práce a peněz! 

Jen potřebujeme hrdé vlastenecké politiky, kteří hájí v souladu s poslaneckým slibem důstojnost svých občanů, vlast a národ, a ne arogantní lháře, podvodníky, komedianty, ponížené zbabělce a slibotechny, kteří lezou kdejakému cizákovi do zadku a třesou se na evropské dotace a korýtka. 

Koloniální nebo národní perspektiva

Naše vládní a místy i nevládní samozvané elity se mohou před kamerami hádat o to, kdo ovládne policii a statečněji bojuje proti nejvýraznější evropské hodnotě současnosti – korupci – ale v podlézání panstvu v Berlíně a Bruselu a prosazování amerických zájmů, především smlouvy TTIP jsou zajedno. Přitom je zcela lhostejné, zda se jedná o papírového vládce Sobotku, nebo reálného Babiše a jeho sluhy v dalších partajích. A nenechte se mýlit komedií, kdy američtí šéfové a někteří jejich poskoci na svoje české parťáky jakoby útočí, aby svoji spolupráci před hloupými čecháčky zakryli. Komedie v médiích na téma nepřátelství některých politiků a partají jsou známé už z doby meziválečné československé republiky. Vyprávěl mi o tom otec, který byl tehdy krátce poslancem. Páni poslanci si před novináři řádně vynadali a poté vyrazili do hospody, kde si u sklenice dobrého moku rozdělovali kšefty. Za vrcholnou komedii současnosti k ohlupování občanů bych označil výpady proti ministrovi financí ze strany jeho vlastního mediálního impéria. Opravdu tomu věříte? 

Ukázkovým příkladem takové komedie je seznam českých oponentů americké kolonizace, který nedávno koloval na internetu. A ejhle, kdo se objevil mezi skutečnými rebelanty. Předlistopadový svazácký nomenklaturní kádr, poté privatizační ministr průmyslu a obchodu, následně přední pracovník americké nadnárodní finanční korporace Goldman a Sachs a v současnosti šéf české Hospodářské komory, bojovník za americkou koloniální smlouvu TTIP a jeden z amerických kandidátů na českého prezidenta Vladimír Dlouhý. Dobrý vtip, nebo drzá propaganda zaměřená na hlupáky? Mazanost, prolhanost a pokrytectví americké propagandy a jejích místních sluhů nezná mezí. 

Hlavní ohrožení však na nás číhá jinde. Naše vláda vychází z výše uvedené Agendy OSN a vytvořila potichu šestibodový strategický dokument o rozvoji ČR do roku 2030. První bod „Vzdělání pro 21. století“ propaguje inkluzi a snižování rozdílů mezi nejlepšími a nejhoršími žáky. Tedy pokles kvality školství a úrovně znalostí, abychom se přiblížili k migrantům. Ve druhém bodě „Soudržná a rozmanitá společnost“ se mluví o respektu k odlišným identitám a snaze je začleňovat do české společnosti. Dále o různorodosti barvy pleti, vyznání a sexuální orientace jako přínosu a obohacení naší společnosti. Tedy islamizace a zničení rodiny a českého národa. Ve třetím bodě „Rovnost mužů a žen“ se hovoří o odstranění násilí na ženách a platové nerovnosti. Rovnost a práva mužů se pomíjejí a zajímavý bude tento bod v evropském islámském superstátě. Ve čtvrtém bodě „Zelená inovativní ekonomika“ se mluví o zabránění změnám klimatu a potřebě schválení zákona o snižování emisí. Tedy další rozvoj zelené solární i jiné energetické zlodějny, pokles konkurenceschopnosti průmyslu, šikanování a okrádání občanů kšeftaři s ekologií. V pátém bodě „Spolupráce ve světě“ se mluví o humanitárním a důstojném zacházení s migranty a jejich plnohodnotné integraci do české společnosti. Tedy islamizace a integrace, která se nikde nezdařila. Otázkou je, proč by se měli nějací ilegálové u nás integrovat, když je nikdo nepotřebuje. Na pobírání sociálních dávek tu máme integrovaných odborníků dost a o přestup na islám velký zájem není. V šestém bodě se mluví o větší veřejné a politické podpoře mezinárodní spolupráce v klíčových programech pro udržení udržitelného rozvoje zejména v klíčových jednáních OSN. Tedy podpora islamizace, migrace a rozhazování peněz na nesmyslné projekty atd. 

Dokument schválila česká vláda, tedy všichni ministři včetně ministra financí, který to bude financovat a neustále se nás snaží v médiích přesvědčit, že je vlastenecký anděl a přítel prostých občanů bojující proti islamizaci, přestože celá jeho firma ANO ji nadšeně podporuje stejně jako všemožné dotace, sankce proti Rusku, koloniální smlouvu TTIP a americkou válku proti Rusku. Kromě velkohubých slibů, prázdného řečnění, šikanování živnostníků a pobírání dotací nic pozitivního nepředvedl. 

Historik Vondruška krásně napsal, že jen pitomci umožní... Bohužel s ním nemohu plně souhlasit – nejen pitomci ničí záměrně a ve prospěch cizích zájmů českou vlast, národ a rodinu. Opravdu si myslíte, že naši republiku ničí nějací omezení hlupáci, kteří nevědí, co činí? 

Pokud zde nechceme evropský islámský multikulturní superstát jako americkou kolonii, neměli bychom takzvané pitomce a spol. volit, aby nemohli dále škodit. První kolo boje o budoucnost vlasti, národa a rodiny bude v říjnu. 

Mnozí naši politici a média nás neustále přesvědčují, že si vlastně žijeme skvěle. Máme údajně minimální nezaměstnanost a skvělé perspektivy; samozřejmě díky tomu, že právě oni nám mohou nezištně vládnout. Přesvědčují nás, že bojují s korupcí a chtějí lepší Česko, jen zapomínají říci, že pouze pro sebe a jedno procento vyvolených. 

Kdo nechce žít v evropském islámském superstátu jako bezprávný otrok prolhaných oligarchů, neměl by zůstávat doma, nebo brblat v hospodě, že se ho politika netýká a zatím ho nikdo neohrožuje. Zůstávají poslední možnosti vzít osud do vlastních rukou. Evropská multikulturní islamizace bude znamenat konec piva i jiného alkoholu, vepřového masa, psů, svobody projevu, oblečení dráždícího muslimy, rovnoprávnosti žen, bezpečí dětí před pedofily, křesťanských tradičních svátků a možná i křížů na hrobech předků. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Koller

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…