Andrej Babiš: Moji novináři neví, jak o mně mají psát. A ti, kdo vytunelovali Lidovky, se jim smějí

07.05.2015 10:31

Ministr financí a šéf hnutí ANO Andrej Babiš je spokojen s tím, kolik mu vydělává mediální vydavatelství Mafra. „Mafru jsem koupil za osminásobek EBITDY a nyní vydělává přesně tak, jak jsem chtěl,“ řekl Babiš na své přednášce v rámci programu Cesta úspěšných na pražské VŠE. Informoval o tom server Mediaguru.cz.

Andrej Babiš: Moji novináři neví, jak o mně mají psát. A ti, kdo vytunelovali Lidovky, se jim smějí
Foto: Daniela Černá
Popisek: Na besedě v Ostravě byl Andrej Babiš v dobré náladě

Ten připomněl, že podle oficiálních informací se za loňský rok zdvojnásobil provozní zisk Mafry před započtením úroků, daní a odpisů, a to oproti stejnému období roku 2013.

Mafru koupil Babiš v červnu roku 2013. Tvrdí, že média bere jako investici a nehodlá se jich v budoucnu zbavovat, a to ani po svém odchodu z politiky.

„Kupoval jsem je s určitým investičním záměrem. Jen jsem tehdy bohužel nedomyslel, že tak novináře dostanu do blbé pozice,“ přiznal lídr hnutí ANO a postěžoval si, že „jeho“ novináři příliš neví, jak o něm jako politikovi psát a že se jim kvůli tomu ostatní posmívají: „Mimo jiné i ti, kteří Lidovky vytunelovali a teď si založili servery antiBabiš,“ podotkl ministr.

Celý text je ZDE

 

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…