Andrej Babiš odpálil nálož: ČSSD loupí a chce mě zlikvidovat. Za mým sledováním stojí Chovanec. Udělali na mě provokaci, dneska už to vím

05.05.2017 13:36

Ministr financí a šéf hnutí ANO se v Plzni obsáhleji vyjádřil k návrhu na své odvolání. Sobotka podle jeho názoru vypadá jak komik, který spustil šaškárnu.

Andrej Babiš odpálil nálož: ČSSD loupí a chce mě zlikvidovat. Za mým sledováním stojí Chovanec. Udělali na mě provokaci,  dneska už to vím
Foto: Archiv PL
Popisek: Rozhovor s Andrejem Babišem

„Tak pan premiér překvapuje každý den. On mění to stanovisko snad už počtvrté. On vypadá jak komik, je to šaškárna. Je to cílená kampaň na mě a já to odmítám. Vím to, protože o tom mluvil pan Chovanec na vládě. Já jsem přesvědčen, že pan Chovanec stojí za mým  sledováním. Je to cílená a koordinovaná akce, která mě má zlikvidovat,“ rozohnil se Babiš.

Pokud jde o nahrávku, kde vystupuje bývalý spolupracovník MF Dnes Marek Přibil a Babiš, a na které si údajně domlouvají, co proti ČSSD použít a kdy. Tak i tady jde podle Babiše o cílený útok na něj samotného. To je asi to jediné, co je k tomu ochoten říct. „Ten rozhovor s novinářem, to byla provokace, on mi to podsouval a já jsem to kopal od sebe. Ten rozhovor byl nepříjemný. Byla to provokace, dneska už vím, že to bylo děláno na mě. Dneska už to vím,“ řekl Babiš.

Považuje za neuvěřitelné, že je sledován vicepremiér české vlády, používají se proti němu metody známé za komunistů, ale příslušné orgány se tím nezabývají.  „Já jsem na to reagoval velice zdrženlivě, protože jsme z toho měl špatný pocit a každý si to může poslechnout,“ doplnil vicepremiér. Naše média nikdy neměnili rozhovory ( jako Economia), když tam mluvil pan Jančura,“ doplnil Babiš.  

Koaliční smlouva podle Babiš neexistuje v podstatě od doby, co policejní prezident přistoupil k reorganizaci policie.  Nemluvě o tom, že teď je ve vážném podezření významný pražský politik Karel Březina (ČSSD), ale sociální demokracie ukazuje stále jen na Babiše.

„ČSSD je zkorumpovaní strana. Podívejte se, co se děje na ministerstvu školství. Rozdělování peněz do sportu vlastně řídí pan Březina a paní Valachová je tam jen loutka. Je to skandální, že mi sedíme ve vládě se stranou, která loupí a proto mě chce zlikvidovat,“ uzavřel šéf hnutí ANO.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…