Ať jde demagog Bárta k psychiatrovi, vzkázal Babiš

17.02.2013 20:20

Nový předseda Věcí veřejných Vít Bárta označil podnikatele a miliardáře Andreje Babiše v souvislosti s drahými potravinami za zloděje. Ten si to ale nenechal líbit a přes server Týden.cz Bártovi vzkázal, že by měl jít k psychiatrovi.

Ať jde demagog Bárta k psychiatrovi, vzkázal Babiš
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš, majitel Agrofertu

"Chceme, aby se zrušily zákony chránící zloděje Babiše, který drží ceny potravin nahoře," řekl Bárta v pořadu TV Prima Family. Uvedl, že právě Babiš je odpovědný za vysoké ceny potravin, jelikož vlastní 40 procent trhu v oblasti mlýnů a pekáren.

Babiše to ale nijak nerozhodilo. "Cenu potravin určují řetězce. Pan Bárta potřebuje psychiatrické vyšetření. Je to demagog. Každý ví, že cenu potravin určuje maloobchod. Máme páté nejlevnější potraviny v Evropě, levnější než v Německu," uvedl pro Týden.cz podnikatel.

Podle Babiše si Bárta našel jen téma za účelem vlastního zviditelnění: "Je mi ho líto. Když byl členem vládní koalice, zvedal přece ruku za zvýšení DPH." Podnikatel dodal, že je zajímavé, že dřívější odborník na odposlechy a špiclování se nyní věnuje potravinám.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…