Babiš: Kdo chce vidět papeže, musí se očkovat. Ještě to stihnete

21.07.2021 12:33 | Ze sítí

V září na Slovensko zamíří slavný návštěvník. Po prázdninách k našim sousedům zavítá papež František. Slovenská média už oznámila, že na akce spojené s touto návštěvou budou mít přístup jen očkovaní lidé. A český premiér Andrej Babiš přispěchal s ujištěním, že i Češi mohou očkování pohodlně stihnout.

Babiš: Kdo chce vidět papeže, musí se očkovat. Ještě to stihnete
Foto: repro, tan
Popisek: Papež František

Papež František se vydá do Maďarska a na Slovensko. U našich východních sousedů bude pobývat od 12. do 15. září.

„Rád oznamuji, že od 12. do 15. září - pokud to Bůh dovolí - se vydám na Slovensko na pastorační návštěvu,“ řekl František. Na papežova slova upozornila agentura AFP.

Na akce spojené s touto návštěvou mají mít podle slovenských médií přístup jen očkovaní lidé. A premiér Andrej Babiš Čechy ujistil, že očkování ještě mohou stihnout.

„Kdyby se tam chystal někdo z Česka a ještě nemá vakcínu, není problém. Jednodávkový Janssen vám aplikují bez registrace třeba na pražském Hlavním nádraží, v Ostravě nebo Brně. A díky zkráceným lhůtám klidně stihnete i dvoudávkový Pfizer,“ ujistil Čechy, Moravany a Slezany.

Babiš a očkování

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…