Babiš: Omlouvám se Chebu. Popletl jsem to, protože pořád pracuji

01.02.2021 14:10

Premiér Andrej Babiš (ANO) se dnes na svém facebookovém profilu omluvil za svůj včerejší přešlap, kde Cheb zařadil nikoliv do Karlovarského kraje, ale do Královéhradeckého. Důvodem je jeho přepracovanost.

Babiš: Omlouvám se Chebu. Popletl jsem to, protože pořád pracuji
Foto: Facebookový profil Andreje Babiše
Popisek: Premiér Andrej Babiš (ANO)

„Čau, Karlovaráci. Já se moc omlouvám, zjistil jsem, že jsem zase něco popletl. Víte, když pracujete od rána do večera, soboty neděle, a máte plno starostí v hlavě, tak občas něco spletete. Tak to se stane. A naposledy na interpelacích jsem myslel na ministra Blatného a mluvil jsem o Havlíčkovi a řekl jsem Blatníček. Tak to byla velká senzace,“ začal Babiš.

Anketa

Chcete Prymulu zpět coby ministra zdravotnictví?

29%
58%
hlasovalo: 10480 lidí

„A teď v pátek jsem hodinu mluvil s hlavním hygienikem v Královéhradeckém kraji a taky s ředitelem fakultní nemocnice. A tam ta situace fakt není dobrá. A když jsem točil Čau, lidi, tak jsem mluvil o Chebu. A já vím, samozřejmě, kde je Cheb, kdysi dávno jsem tam koupil Agroslužby a byl jsem tam opakovaně, taky tam investujeme do rekonstrukce nádraží, do železničního uzlu. Takže vím perfektně, kde to je. A taky jsme v rámci dispečinku lůžek pomáhali, naši vojáci, jsme transportovali 23 pacientů z chebské nemocnice do jiných nemocnic. A celkově v Karlovarském kraji to bylo 28 pacientů, dokonce jsme na to vyčlenili vrtulníky,“ obhajoval se Babiš.

„Takže já chci jenom říct, že samozřejmě ke kraji mám vztah a řešil jsem tam plno věcí. Rekonstrukce Thermalu, Císařské lázně jsem prosadil. Stavíme dálnici. Bazén Thermal. Dokonce jsem sponzoroval i tu sochu Karla IV. v Karlových Varech, takže samozřejmě mám k tomu vztah a mám vás rád a omlouvám se, že jsem to zase popletl. Ale to už přece víte, že se mi to občas stává, protože já sice neumím mluvit dobře, ale zase mám nějaké konkrétní výsledky a vy to dobře víte. Takže děkuji za pochopení a držím palce, abychom to společně zvládli,“ uzavřel Babiš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…