Babiš! Turisté po požáru: Neuvěřitelné vysvětlení

31.07.2022 20:43 | Ze sítí

Tři turisté si o víkendu vyrazili na Pravčickou bránu, do míst, kde hasiči již několikátý den bojují s ohněm. A jen stěží uvěřitelné vysvětlení přinesl ekonom Radovan Vávra.

Babiš! Turisté po požáru: Neuvěřitelné vysvětlení
Foto: Screen: CNN Prima News
Popisek: Andrej Babiš (ANO)

„Když si představím, že tihle lidé mají stejné volební právo jako vy nebo já, tak je to marný, je to marný, je to marný…,“ poznamenal k článku serveru Novinky.cz ohledně tří turistů, kteří se vydali na Pravčickou bránu, exministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09).

Následně se v diskusi přidal ekonom Radovan Vávra. „Kreténi jsou všude... Jen někde ale mají systém, který kreténismus v lidech povzbuzuje a odpovědnost trestá... Andrej Babiš nás do takového stavu dovedl. Zatím to na návrat moc nevypadá,“ poznamenal. 

„Přesně. Dokud nebudou za takový věci drakonický tresty, ale pokuta pár stovek, nikdo se neprobere. Nic se přece nestane, a kdyby, tak zaplatíme pár stovek, tak co…,“ odvětila pak další diskutérka, Jana Dubová.

„Stejně jako milion dalších věcí, které se u nás neřeší a které z nás dělají echt Balkán...,“ odvětil Vávra. „Já bych se nad ten Balkán fakt nevyvyšoval... Třeba způsob, jakým stavíme a opravujeme komunikace, je o dost horší… a jiné,“ dodal exministr zdravotnictví Svatopluk Němeček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…