Babiš je gangster. Ale ctí zásady, píše Hnízdil

16.11.2011 20:59

Lékař Jan Hnízdil popisuje na svém blogu setkání s miliardářem a nyní novým bojovníkem proti korupci Andrejem Babišem. Prý se cítil jako na aukci koní. Zároveň ale uznává, že Babiš může ostatním bojovníkům razit cestu.

Babiš je gangster. Ale ctí zásady, píše Hnízdil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

„Babiš mluví jako gangster, chová se jako gangster, miluje luxusní obleky jako gangster. Je to gangster. Na rozdíl od těch, kteří nám vládnou, ale gangster, který ctí zásady a soudržnost rodiny. Jako zkušený zemědělec ví, že krávu, která ho živí, nemůže vydojit k smrti,“ napsal Hnízdil na blogu serveru Aktuálně.cz.

Související ANO 2011

Babiš prý dlouze popisoval, jak přišel k penězům a Hnízdila si stále zkoumavě prohlížel. Jako na aukci koní. „Přímostí, otevřeností a tvrdostí si získal můj respekt. Proti bezcharakterním a bezzásadovým kmotrům v naší politice a byznysu se rozjel jako buldozer. Má na to, aby vyčistil prostor od největšího mravního bahna,“ tvrdí autor.

Vše k tématu Andrej Babiš ZDE

A pokud prý Babiš dokáže potlačit osobní ambice a bude spolupracovat s občanskými iniciativami, mohl by si získat velkou podporu veřejnosti. „Může se stát ctihodnou ústřední postavou mafiánského románu České republiky,“ říká optimisticky internista a rehabilitační lékař Hnízdil.

Kam dál:
Babiš u Moravce: Bárta do Bohnic, pak do basy. Korupčníci dělají z lidí debily
Ty lháři a zloději! Miliardář Babiš to schytává za včerejšího Moravce
Klausův člověk mi nabízel úplatek, naznačil Babiš. Výrok šetří policie
Skvělé Otázky Václava Moravce, že? chválí Babišovi lidé

reklama

autor: joh

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…