Babiš poslal fízla? Zajímavost ze včerejší demonstrace

06.02.2017 9:11

Účastníky nedělního protibabišovského setkání, které proběhlo v Praze, si natáčel na kameru člověk z jedné z firem patřících Andreji Babišovi. Upozornil na to server Forum24.

Babiš poslal fízla? Zajímavost ze včerejší demonstrace
Foto: Hans Štembera
Popisek: Shromáždění k mediální svobodě a k petici, které vyzývá ministra financí Andreje Babiše, aby doložil svá obvinění novinářů České televize nebo odstoupil

„Andrej Babiš vyslal na setkání a pochod svého špeha. Chlapce v teplákách s amatérskou kamerou v ruce. Na kameru snímal pořadatele, účastníky i přítomné novináře,“ píše server. Zároveň přináší fotografie vozu, se kterým „agent“ na setkání přijel.

Celý text je ZDE

Na dveřích bylo auto označeno AGROPOL, tedy jednou ze společností Andreje Babiše, za sklem pak byla vystavena cedulka PRESS KAMERA Politické hnutí ANO Bude líp.

„Žádný novinář to nebyl. Přišel jen udělat záznam a pozorovat. Bylo jich tam víc. Další si fotil jen novináře,“ cituje server jednoho z přítomných skutečných novinářů.

Server poukazuje na to, že vůz kameramana je dalším dokladem toho, že ANO je jen jednou z dceřinných společnosti Agrofertu. „Údajný novinář točící video pro politické hnutí ANO jezdí autem AGROPOLU, tedy firmy, která pěstuje obilí a chová drůbež,“ podotýká server.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…