Babiš právě vysvětluje poslancům ČSSD poslední dění v kauze Čapí hnízdo

14.11.2018 17:40

Ve Sněmovně se za účasti premiéra Andreje Babiše (ANO) sešel poslanecký klub sociální demokracie. Premiér odpoledne avizoval, že klub koaličního partnera je připraven navštívit. Poslancům ČSSD chce Babiš vysvětlit informace o údajném únosu svého syna. Premiér dnes potvrdil, že jeho syn byl v minulosti na Ukrajině i na ukrajinském Krymu. Pobyt podle něj byl legální a v žádném případě nešlo o únos.

Babiš právě vysvětluje poslancům ČSSD poslední dění v kauze Čapí hnízdo
Foto: Úřad vlády
Popisek: Premiér Andrej Babiš v rámci oslav stého výročí konce první světové války navštívil v Paříži galerii Centre Pompidou

Babiš podle informací ČTK dorazil na jednání klubu ČSSD v Poslanecké sněmovně kolem 17:00 poté, co skončilo koaliční jednání o minimální mzdě na úřadu vlády. Doprovodil ho tam i místopředseda vlády a předseda ČSSD Jan Hamáček.

Sociální demokraté dnes v prohlášení uvedli, že Hamáček bude s Babišem ještě jednat dnes i ve čtvrtek, kdy ho čeká také rozhovor s prezidentem Milošem Zemanem.

Opozice vyzvala Babiše k odstoupení z funkce premiéra, připravuje se na hlasování o nedůvěře vládě. ČSSD zvažuje podle staršího Hamáčkova vyjádření různé varianty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…