Babiš takhle sprostě mluví na koaličních radách, prozrazuje Chovanec. A nejen to

04.02.2017 13:36

Statutární místopředseda ČSSD a ministr vnitra Milan Chovanec hájí svého předsedu strany a premiéra Bohuslava Sobotku. Je sice pravda, že premiér použil sprostá slova, ale prý aspoň konečně začal mluvit jako šéf hnutí ANO Andrej Babiš. Když Sobotka mluvil slušně, tak mu Babiš asi nerozuměl. Snad se to teď změní.

Babiš takhle sprostě mluví na koaličních radách, prozrazuje Chovanec. A nejen to
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý ministr vnitra Milan Chovanec

„To je jazyk Andreje Babiše. Mluví takto na koaličních radách. Vždycky když je rozhořčen nebo rozčílen, začne mluvit slovensky nebo sprostě. Nic to nemění na tom, že vláda může dál pokračovat,“ řekl Chovanec v rozhovoru pro server iDnes.cz.

Vláda se prý dohaduje, ale pořád může udělat pro tuto zemi něco dobrého. ANO se prý teď chová umíněné kvůli závěrečné zprávě poslanecké komise k reorganizaci policie. O zákonech bude třeba ještě debatovat a to koalice dělá tak či tak po celou dobu.

Premiér Sobotka ale konečně pochopil, že občas musí vůči ministru financí Andreji Babišovi použít tvrdší slovník. Snad mu bude Babiš konečně rozumět, doufá Chovanec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…