Babiš v noci poslal zpěváku Kollerovi ostrou zprávu: S Číňany a Rusáky kámoší váš sponzor Kellner, já ne!

10.04.2016 10:36

Zpěvák David Koller se při sobotním vyhlášení Cen Anděl postavil po bok Lenky Dusilové a drsně zkritizoval prezidenta Zemana. Nezapomněl ale ani na exprezidenta Klause a svůj díl ostré kritiky od něj dostal i majitel Agrofertu, ministr financí a šéf hnutí ANO Andrej Babiš. Ten okamžitě přešel do rázného protiútoku.

Babiš v noci poslal zpěváku Kollerovi ostrou zprávu: S Číňany a Rusáky kámoší váš sponzor Kellner, já ne!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Andrej Babiš

„Zdravím, pane Kollere. Gratuluji k Andělům, mrzí mě, že mě řadíte ke Klausovi a Zemanovi. Že inklinuju na východ? Já tam nepodnikám! Asi jste si mě spletl s Kellnerem, pro kterého zpíváte na večírcích a pro kterého jsou Rusko a Čína hlavní trhy,“ napsal Babiš čerstvému držiteli ceny Zpěvák roku v sms zprávě, se kterou jsou ParlamentníListy.cz obeznámeny.

Žádá proto zpěváka, aby nelhal a děkuje mu za pochopení. Pokud by mu snad hudebník nevěřil pod dojmem „různých mediálních lží“, majitel Agrofertu zve hudebníka na kávu a slibuje, že mu vše osvětlí.

„Mimochodem, do Ruska nejezdím, ani se s Rusáky nepotkávám. Minulý rok jsem byl v Bílém domě, v Pentagonu a u Michaela Bloomberga. Tak buďte tak hodnej a neříkejte nesmysly a korigujte svá slova. S Číňany a Rusáky kámoší váš sponzor Kellner, já určitě ne!“ uzavřel šéf hnutí ANO.

Ranní smska a fotky

Ministr Babiš se ozval Davidu Kollerovi ještě v jedné zprávě den poté, tedy v neděli, a přiložil k ní i fotky ze své cesty po USA, aby zpěváka vyvedl z omylu, že snad inklinuje na Východ. "Dobré ráno, tak doufám, že jste to dobře oslavili. Posílám album fotek ze Spojených států. A čekám, že mi odpovíte," napsal ministr ve zprávě.

  • Připojené fotoalbum ZDE

reklama

autor: Lukáš Petřík, mp

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …