Babišová vypadá jak z filmu pro dospělé. A Zeman, ten taky „zrovna moc vychování nepobral“. Lekce etikety od Šafrovy Hovorkové

16.12.2019 21:10

Choť premiéra Andreje Babiše Monika Babišová se na svém instagramovém účtu pochlubila fotografiemi z vánočního večírku. Divoká párty však neunikla pozornosti, a fotografií si tak během chvíle všimla i hlavní editorka deníku Forum24 Johana Hovorková. Babišovou rozhodně nešetřila. Oslava podle ní připomínala film pro dospělé. Kritiku od editorky sklidil dokonce i prezident Miloš Zeman. A to se na večírku ani neukázal.

Babišová vypadá jak z filmu pro dospělé. A Zeman, ten taky „zrovna moc vychování nepobral“. Lekce etikety od Šafrovy Hovorkové
Foto: Hans Štembera
Popisek: Monika Babišová

Anketa

Chcete, aby Mikuláš Minář vstoupil do politiky?

4%
96%
hlasovalo: 18306 lidí
„Instagram, selfíčka a na nich rozverná Monika Babišová. To je obrázek, na který jsme si už asi všichni zvykli. Tentokrát ale posunula paní premiérová (a také protektorka holdingu Agrofert, který je momentálně v problémech) laťku zase o něco… níž,“ načíná svůj článek Hovorková.

Hovorkovou Babišová pobouřila fotografiemi z vánočního večírku, jimiž se pochlubila i na svém Instagramu. Choť premiéra Andreje Babiše je na fotografiích zvěčněna v santovském vánočním kostýmku a pózuje i se svou kamarádkou Zuzanou Augustin Poláčkovou či se zahradním designérem Ivanem Šablatúrou, jenž je oděn v převleku za kněze. Na pár fotografiích z párty se mihl i premiér.

„Že každý nemusí právě oplývat vkusem, a proto existují týmy expertů a poradců, kteří se snaží zabránit faux pas, to je známá věc. Monika Babišová má ale zjevně pocit, že nic podobného nepotřebuje, a tak světu ukázala průběh jakési vánoční oslavy, která napůl připomíná ten nejkýčovitější obrázek, na některých snímcích i tak trochu film pro dospělé,“ ohodnotila fotoalbum Babišové editorka.  

Zde můžete zhlédnout fotografie z vánočního večírku, za nějž to Babišová schytala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Girls girls girls ?????????? @zuzanaaugustinpolackova @irusiakozlova @annarusnak @veronikafajcikova @petkaficka

Příspěvek sdílený Mona (@monikababisova),

A pak se jala strefovat i do předsedy Poslanecké sněmovny Radka Vondráčka, který se proslavil videem, na němž hraje na řečnickém pultíku Poslanecké sněmovny na kytaru, a do samotného Babiše. Ten podle ní „vůbec nechápe demokratická pravidla, Parlament označuje za žvanírnu, a když ho jen trochu vyvedete z míry, byť i nevinnou otázkou, ukáže se, že jeho chování má do zvyklostí civilizované země opravdu daleko“.

Vyplísnila i prezidenta Miloše Zemana. „Taky prezident Miloš Zeman zrovna moc vychování nepobral, naopak mu vůbec nevadí mluvit sprostě v rádiu, z rozdávání vyznamenání si udělat soukromou party a na Pražském hradě využít pro své kamarády všechno, co se dá,“ tvrdí. Podle ní do tohoto Monika Babišová a její „jedinečný styl tak nějak zapadá“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…