Babišova žena přináší drsný text: Lžete, nevážení migranti. Barbarské zrůdy

07.03.2016 8:32

Poslankyně za Babišovo hnutí ANO Jana Lorencová sdílela v noci na svém facebookovém profilu text Zdeňka Majzlíka. Ten je mimo jiné známým propagátorem legalizace konopí k léčebným účelům. Tentokrát se však na svém blogu na serveru iDNES.cz věnoval muslimským migrantům.

Babišova žena přináší drsný text: Lžete, nevážení migranti. Barbarské zrůdy
Foto: Archiv JL
Popisek: Jana Lorencová

Anketa

Chcete, aby se Miloš Zeman v roce 2018 znovu ucházel o prezidentský úřad?

93%
7%
hlasovalo: 15961 lidí

„Vždy, když píši někomu dopis, tak jej uvádím oslovením. Obyčejně je to něco jako Vážený/vážená …, nebo Milý/milá … Bohužel v tomto svém dopise vám, kteří se v současné době tak urputně derete do Evropy, to použít nemohu. Vy nejste pro mne ani vážení, ani milí,“ píše v úvodu svého otevřeného dopisu Majzlík. Zároveň však dodává, že zcela určitě by poskytl azyl svého domova tomu, kdo by byl pronásledován někým, kdo by mu chtěl ublížit, a bránil by jej. 

„Je ale samozřejmé, že tento pronásledovaný by se po celou tu dobu, co by byl v mém bytě, musel chovat dle pravidel a zvyků, které u nás máme. A v žádném případě bych nepřipustil, aby mi tam zaváděl nějaké své zvyky či pravidla jen proto, že on by to považoval za lepší. V takovém případě bych jej nejdříve upozornil na to, že takto se u mne chovat nemůže, a pokud by to nechtěl pochopit, tak bych jej s rozběhem ze svého bytu vykopl. A naprosto by mne pak již nezajímalo, jestli jej tam venku někdo zmlátí či dokonce zabije,“ poznamenává Majzlík.

„Vy tvrdíte, že prcháte z válečných oblastí a že tedy je naše povinnost vás přijmout a ochránit. Ano, takto by to bylo, pokud byste říkali pravdu. Jenže vy lžete. Naprostá většina z vás se k nám do Evropy vydává z Turecka. Jistě, tam jste došli ze Sýrie, kde skutečně zuří válka, či z Afghánistánu, kde se navzájem vraždíte již málem stovky let. Ale v Turecku, pokud já vím, žádná válka není. To znamená, že sem k nám se již vydáváte z bezpečné oblasti, kde vám žádné nebezpečí nehrozí,“ nebere si servítky bloger. Podle něj by však stačilo, kdyby tito lidé navštívili zastupitelský úřad, požádali o vstupní vízum a vyčkali na rozhodnutí. 

„Jak to ale děláte vy? Ještě než se dostanete do Turecka, zničíte své doklady. V Turecku si pak obstaráte doklady falešné, koupíte nafukovací čluny a vydáte se k nejbližšímu řeckému ostrovu. Nikdo z vás to Řecko o vstupní vízum nepožádal a na žádné jeho udělení jste nečekali. Prostě jste tam připluli s falešnými doklady a předpokládáte, že teď je již jen a jen povinností všech v Evropě, aby vám dali ošacení, jídlo a peníze, že vás musíme dopravit tam, kam vy si budete přát, a tam že vám přidělíme dům či byt. Také předpokládáte, že těm z vás, kteří budou chtít pracovat, dáme práci, kterou vy si vyberete, a těm, kterým se pracovat nechce, že přidělíme dostatečný měsíční příjem z našich sociálních fondů,“ dodal. Za toto je následně nazval podvodníky a násilníky.

„A aby toho nebylo málo, tak jste si s sebou přitáhli nějakého svého podivného boha, který prý rozděluje lidi na ty čisté a nečisté. A nečistí jsou prý podle něj všichni, kteří se neklanějí právě a jen před ním. A tyto pak vy prý můžete zotročovat a zabíjet. Dokonce podle nějakého nařízení tohoto vašeho boha jsou i vaše ženy méně než vaši muži. Nemají stejná práva jako muži a jsou jim podřízeny. Toto je pro nás ale nepřijatelné,“ konstatuje Majzlík.

Původní text ZDE.

V případě, že si tito lidé chtějí svou kulturu ponechat, mají zůstat podle Majzlíka ve svých domovinách. „Když se chcete chovat jako primitivní idioti, je to jen a jen vaše věc. Ale v tom případě nepatříte do Evropy, ale někam do Sýrie, Iráku, Pákistánu, Afghánistánu či někam do Afriky, tedy tam, odkud jste sem přišli,“ dodal.

A následně varoval před tím, aby se neobjevil člověk, který bude chtít nedobrou situaci jednou pro vždy vyřešit, jako před lety německý vůdce Adolf Hitler. 

„Mnohým se až do nedávné doby zdálo, že něco takového se již v Evropě nemůže opakovat. Jenže vy jste to změnili. Dnes vznikají nové politické strany, které vlastně jsou jen obdobou NSDAP hitlerovského Německa. A jejich vůdci si již žádné nepřátele vymýšlet nemusí. Protože jste to vy, kdo se skutečně chová jako nepřítel nás všech. Jste to vy, kdo se chová a jedná jako nepřítel samotného lidství. Nepřesvědčujte nás, prosím, o tom, že i my se máme začít vůči vám chovat tak, jak se chováte vy, tedy jako barbarské zrůdy. Mohlo by se vám totiž stát, že se vám to podaří – a pak vám buď ten váš krvavý bůh milostivý,“ uzavřel Majzlík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…