Babišovo hnutí slaví. Dostalo se do křížovek

03.08.2014 10:55

Krásnou neděli a slavme s luštěním, tak lze přeložit hned několik oslavných příspěvků od regionálních hnutí ANO na sociální síti Facebook.

Babišovo hnutí slaví. Dostalo se do křížovek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš a Miroslav Kalousek před začátkem pořadu OVM

„Pro krásnou neděli máme radostnou zprávu od Martiny Dlabajové. ANO už je v křížovkách. Až nějakou najdete také, dejte vědět," uvedla skupina ANO z Prachatic v neděli dopoledne. Ihned v zápětí se přidala i královéhradecká parta kolem Andreje Babiše. Ačkoli se během pár minut nenašel žádný zvednutý palec, je vidět, že o sociální sítě se ANO stará pečlivě.

Horší je to v reálné politice. Jak v sobotním rozhovoru pro Deník uvedl se smíchem na tvářích premiér Bohuslav Sobotka, je podle něho zřejmé, že Babiš pochopil, jak je politika těžké řemeslo a jak těžké je prosadit líbivé sliby z předvolební kampaně.

Další trhlinou do mediálního obrazu Andrej Babiše je vyjádření poslance Ladislava Velebného, který na svém profilu na ParlamentníchListech.cz popsal, kterak ministr financí argumentoval pro nesnižování spotřební daně na klubu ČSSD.

„Mohu vám říci, že ta opravdová argumentace pana Babiše byla velmi přímočará. V podstatě sociální demokracii řekl, že těchto 14 údajných miliard nedá ministrům za ČSSD a postará se o to, aby nebyly splněny další sliby z volebního programu. Že dobrovolní hasiči nedostanou ani korunu – to jenom pro příklad. Lidé by měli vědět, jak pan ministr financí vede stát jako firmu. Totiž, že mu je úplně jedno, jak se mají zaměstnanci, pro něj je podstatný jeho vlastní finanční výsledek. To není nic, co bych říkal s nějakým vztekem nebo emocí, takhle se v Čechách bohužel dělá politika posledních osm let. Jen by Andrej Babiš neměl dělat, že je něco lepšího, že je morálnější, čestný jako Mirek Dušín," uvedl zástupce oranžové partaje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…