Bárta prohrál sázku o odložení volby prezidenta. Musel si oholit hlavu

07.01.2013 16:56

Poslanec VV Vít Bárta si v pondělí nechal oholit hlavu. Prohrál sázku, kterou uzavřel na svém webu s diskutujícími, že se kvůli stížnosti Tomia Okamury u Ústavního soudu nebude konat přímá volba prezidenta. Upozorňuje na to server Novinky.cz.

Bárta prohrál sázku o odložení volby prezidenta. Musel si oholit hlavu
Foto: hns
Popisek: Sázka Bárty o oholenou hlavu

Po zákroku, který podstoupil u kadeřnice v Plzni, prohlásil: „Jsem rád, že Věci veřejné prosadily přímou volbu prezidenta, a to je pro mě mnohem podstatnější než ztráta vlastních vlasů.“ Dodal, že v zimním období bude nosit klobouky.

Bárta už se o své vlasy vsadil dvakrát – jednou, že ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) vybere na zvýšení DPH o 16 miliard více, a podruhé, že registr vozidel ministra dopravy Pavla Dobeše (LIDEM) nebude fungovat přes prázdniny.

Klasnová vybojovala přímou volbu. S holou hlavou se bude muset smířit

Podle Bárty se s jeho novou vizáží bude muset smířit manželka a poslankyně Kateřina Klasnová (VV). „Vše jsme konzultovali a vzhledem k tomu, že tehdy jako místopředsedkyně Sněmovny přímou volbu vybojovala ona, bude se s tím muset smířit,“ řekl Bárta Novinkám.cz.

Na to, že se poslanec Bárta nechá ostříhat, už upozorňovaly ParlamentníListy.cz.  „Klidně si oholím hlavu, jestli se stihne volba v řádném termínu,“ napsal závěrem furiantsky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…