Bartoš: Lidi nevěří lžím o Pirátech. Uprchlické kvóty odmítáme. Máme skvělé reakce

07.06.2021 14:10

Předseda Pirátů Ivan Bartoš se na svém facebookovém profilu vyjádřil k aktuálnímu průzkumu veřejného mínění, kdy společně s hnutím STAN těmto průzkumům vévodí.

Bartoš: Lidi nevěří lžím o Pirátech. Uprchlické kvóty odmítáme. Máme skvělé reakce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Pirátů Ivan Bartoš

Anketa

Je potřeba, aby lidé, kteří jsou očkovaní a vracejí se ze zahraničí, podstupovali testy na covid-19?

70%
23%
hlasovalo: 5766 lidí

„Dlouhodobá podpora veřejnosti naší společné kandidátky Pirátů a Starostů mne těší. Je vidět, že lidé vnímají naši práci a nevěří lžím, které o Pirátech nově kromě SPD začal rozšiřovat ve svých vystoupeních premiér Babiš a jeho tým marketérů. Navíc toto premiér dělá, aby zakryl své chyby a selhání v řízení země nejen v době pandemie. Lidé se nenechají opít rohlíkem ani koblihou,“ poznamenal Ivan Bartoš.

„Piráti v programu zvyšování daní nikdy neměli a nemají, stejně tak jsme nepodpořili nikdy nelegální migraci. V roce 2015 Piráti jasně odmítli automatické kvóty na umisťování uprchlíků. I přesto, že premiér zahájil svou kampaň, ve které straší lidi, dostávám spoustu pozitivních reakcí na představený program koalice Pirátů a Starostů pro nadcházející volby,“ dodal Ivan Bartoš. 

„Chceme pro lidi moderní a bezpečný stát bez korupce, který bude člověku partnerem. Přívětivý k podnikání i k životním potřebám lidí. S dostupnými a kvalitními službami s důrazem na zdravotnictví. Stát, který garantuje našim seniorům důstojné stáří a studentům a žákům vzdělání na světové úrovni. Věřím, že jsme naší dosavadní prací ve Sněmovně, na radnicích a nově i ve vedení 9 krajů jasně ukázali, že naše sliby plníme a že lze spravovat věci veřejné bez korupce a vedlejších úmyslů,“ zmínil Bartoš.

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

  • Piráti
  • Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • místopředseda vlády

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…