Baviče Novotného se synem nadzdvihl poslanec. Mají pro něj sprostý vzkaz

16.07.2013 16:28

„Žádný Žid nemůže být pro státní pokladnu horší než pan Kalousek," uvedl poslanec VV Michal Babák na ČT. Sklidil za to okamžitou kritiku, nyní i od „klanu Novotných“, které vyzpovídal bulvární server Blesk.cz.

Baviče Novotného se synem nadzdvihl poslanec. Mají pro něj sprostý vzkaz
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Babák

Michal Babák ve svém výroku, který zněl jako přirovnání k Janu Fischerovi (ačkoliv tvrdí, že ho nijak urazit nechtěl), nevidí nic špatného. „Na svém výroku trvám a nevidím na něm nic rasistického. Slovo Žid není urážka, já sám mám židovské kořeny… Já jsem pouze vyzvedl obecně známou vlastnost a totiž umění velmi dobře zacházet s penězi, která je Židům historicky vlastní, což koneckonců známe i z anekdot," vysvětloval posléze svá slova.

Ostatní si to však nemyslí. Ostře se pro bulvární server vyjádřil Pavel Novotný, který prý sdílí svůj názor s otcem a bavičem Petrem Novotným.

"Oháněl jste se tím, že Židé vás chápou a máte od nich vesměs dobrou zpětnou vazbu. Můj tatínek je Žid a za nás bych vám rád sdělil, že dle našeho stanoviska jste K*kot, pane Babáku," uvedl Novotný mladší, podle něhož je Babák primitiv a k*etén.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…