Bill Clinton zkritizoval svou manželku

13.08.2016 16:57

Demokratickou kandidátku na prezidentku Spojených států Hillary Clintonovou zkritizoval její muž Bill. Na konferenci v Las Vegas uvedl, že udělala chybu, když používala pro služební e-mailovou korespondenci svůj soukromý e-mail. Píše to server PrvníZprávy.cz.

Bill Clinton zkritizoval svou manželku
Foto: blacklistednews.com
Popisek: Bill Clinton

Clinton sice na jednu stranu svou ženu zkritizoval, na druhou stranu řekl, že to podobně dělali i její předchůdci a nástupci. Diplomaté, kteří si s Clintonovou vyměnili e-maily, měli věnovat odesílaným zprávám větší pozornost, tvrdí exprezident.

Původní text ZDE.

Na Demokratickou stranu zaútočili ruští hackeři již před rokem, uvedl šéf Kongresu v rozhovoru pro Reuters minulý týden. Více informací o obětech útoku však tehdy nemohl z důvodu tajemství poskytnout. Po zveřejnění tajných informací tak bylo mimo jiné odhaleno, že americké zpravodajské služby stále monitorují chování hackerů. 

„Národní bezpečnostní agentura a další zpravodajské služby někdy opožděně informují oběti útoku zahraničních hackerů,“  řekl jeden z vedoucích činitelů agentury. 
 
Rusko veškerá obvinění z útoku na Demokratickou stranu odmítá. 
 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…