Bloger bojuje proti Putinovým lžím. Přitom sám o sobě lhal

09.04.2014 17:11

Na přinejmenším neserióznost Petra Harazíma, jednoho z blogerů, kteří stojí na pomyslné „protiputinovské“ mediální frontě, upozornil ParlamentníListy.cz Tomáš Kouřil. Poukázal na to, že jeho fotografie na jeho blogu na serveru iDnes.cz je nápadně podobná fotce, kterou lze najít na webu nazvaném „nejkrásnější muži světa“.

Bloger bojuje proti Putinovým lžím. Přitom sám o sobě lhal
Foto: RussianMind
Popisek: Staronový ruský prezident Vladimir Putin

Kouřil poukazuje na postoj Harazíma k současné krizi na Ukrajině, který vcelku jednoznačně dokumentuje výčtem titulků jeho blogů: „Tři mýty o východoukrajinském separatismu“, „Proč Rusko nemůže?“, „Násilnosti v Doněcku. Další provokace a lži Ruska“, „10 lží Vladimira Putina - Uvěřil ve vlastní propagandu?“ nebo „Putin se podělal. Co bude dál?“, cituje namátkou.

Kouřil poukazuje na to, že zmíněné blogy byly uvedeny na serveru iDnes.cz mezi „doporučenými" na levé straně, kde podle něj visí několikanásobně delší dobu, než kdyby byly mezi standardními blogy. To prý ukazuje, že tento bloger má nepochybně nadstandardní postavení.

Kouřila však na jeho blogu zaujala Harazimova fotografie. Radikální odpůrce prezidenta Putina se totiž prezentuje fotografií, kterou by nepochybně okouzlil mnohé dámy. Jenže stejnou fotografii lze najít i na jistém anglickém serveru věnovanému největším světovým krasavcům. 

„Petr Harazím je nepochybně dobrý Čech, poctivý občan, svobodomyslný... A nebetyčně ulhaný,“ dodává Kouřil v narážce na vychloubání cizím peřím. Je však třeba dodat, že Harazim posléze fotografii vyměnil za jinou, snad už reálnou.

Blog Petra Harazima i s novou podobenkou si prohlédněte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Shodujeme se, Rusové se vyčerpali, mají obří ztráty.“ Britský analytik, který loni věštil průlom

21:25 „Shodujeme se, Rusové se vyčerpali, mají obří ztráty.“ Britský analytik, který loni věštil průlom

Podle obranného analytika a strategického konzultanta z Velké Británie Nicholase Drummonda se „klube…