Bolševik poznal, že je v prdeli. Brutální výsměch od organizátora vítacího výboru

03.04.2015 12:03

„Bolševik poznal, že je v prdeli,“ tak hodnotí reakce na průjezd amerického vojenského konvoje přes území ČR jeden z organizátorů jeho vítání Jaroslav Bahník. Nebezpečí z Ruska nám ale prý přesto hrozí, neb Putin je nemocný člověk. A prezident Zeman? Pro něho nenalezl Bahník slušného slova.

Bolševik poznal, že je v prdeli. Brutální výsměch od organizátora vítacího výboru
Foto: David Daniel
Popisek: Podél dálnice D1 se shromáždili lidé s americkými vlajkami a transparenty

Jaroslav Bahník je dle svých slov hrdý antikomunista od narození. Akce proti komunistům prý pořádá více než dvacet let. „Když jsem ještě v Nymburce vlastnil čerpací stanici, tak byla nějaká akce skoro každý měsíc. Třeba hodně populární byla akce před volbami, kdy zákazník, který roztrhal komunistický volební lístek, dostal slevu za benzín. Zajímavé je, že po té akci vždycky přišla kontrola z berňáku,“ popisoval Bahník v rozhovoru pro Noviny české.

VŠE, CO JSME PSALI O AMERICKÉM KONVOJI

Akce vítání amerického konvoje, kterou Bahník na parkovišti dálniční policie na D11 u Poříčan organizoval, tak pro něho byla jednou z mnoha. Bahník uvádí, že dorazilo zhruba 150 lidí, všichni se prý objímali a fotili. Žádný „bolševik“ se údajně na akci neukázal. „Samozřejmě na internetových diskusích probíhala klasická propaganda. Já jsem se do nich tedy pěkně obouval. Dokonce jsem jim napsal svoje telefonní číslo, ale nikdo z bolševiků mi bohužel nezavolal. Škoda,“ posteskl si Bahník.

Celý rozhovor ZDE

Význam konvoje je dle Bahníka velký. „Hysterie, kterou vyvolala proruská propaganda, stmelila český národ a výsledek byl jasně patrný. Abych to řekl bez obalu, bolševik poznal, že je v prdeli,“ má jasno Bahník.

Od Ruska nám prý ale stejně hrozí nebezpečí. „Kdo říká, že ne, je placený z ruské ambasády nebo je prostě blázen. Putin je nemocný člověk. A navíc my přece máme zkušenost z roku 1968,“ tvrdí Bahník s tím, že u nás je hlavním problémem prezident Miloš Zeman. „Ožrala a lhář, jak jej trefně nazval v České televizi pan Štětina. Zaprodanec Putina, ruský šváb, ostuda všech slušných lidí, nevím, co k němu víc dodat. Několikrát jsem psal jeho mluvčímu Ovčáčkovi. Odepsal vždy cynicky a urážlivě,“ rozhorlil se na závěr Bahník.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…