Bookmakeři po prvním kole více věří ve zvolení Schwarzenberga

13.01.2013 17:13

Bookmakeři sázkových kanceláří po prvním kole prezidentských voleb více věří ve zvolení vicepremiéra Karla Schwarzenberga (TOP 09). Nastavili mu kurzy, které do pátku patřily vítězi úvodního kola Miloši Zemanovi (SPOZ). Na vítězství někdejšího premiéra by tak aspoň mohli více vydělat sázkaři, kteří by si na něj vsadili až nyní. Vyplývá to z kurzů, které sázkové kanceláře zveřejnily na svých webech dnes k 15:00.

Bookmakeři po prvním kole více věří ve zvolení Schwarzenberga
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze - ilustrační foto

U společností Sazka, Chance a Maxi-tip by tipující na Schwarzenberga - pokud by se stal prezidentem - za každou vsazenou stokorunu inkasoval 140 korun. U Fortuny by to bylo 145 korun a u Tipsportu 150 korun. Méně věří Schwarzenbergovi bookmakeři Synot Tipu, za vsazenou stokorunu by firma vyplatila 155 korun.

Synot Tip věří nejvíce ze šestice sázkových kanceláří Zemanovi; i tak by ale stokoruna vsazená na expremiéra vynesla v případě jeho úspěchu 215 korun. U Tipsportu by sázející dostal o desetikorunu víc, u Fortuny pak 240 korun. Sazka, Chance a Maxi-tip by vyplatily za stokorunovou úspěšnou sázku na Zemana shodně 250 korun.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: jno, čtk

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…