Británie se ještě teď klepe: Pustili video muže, který znásilnil 190 dalších chlapů. Nejdříve popili, pak šli do bytu a poté přišlo…

06.01.2020 17:45

Šestatřicetiletý student Reynhard Sinaga, který je ostrovními médii přezdíván jako monstrum, byl v pondělí odsouzen na šedesát let za mřížemi poté, co mu byly prokázány desítky znásilnění. Ty si navíc dokumentoval jak fotograficky, tak na videu. Britský Daily Mail některé za záběrů uveřejnil.

Británie se ještě teď klepe: Pustili video muže, který znásilnil 190 dalších chlapů. Nejdříve popili, pak šli do bytu a poté přišlo…
Foto: Pixabay (CC0)
Popisek: Britská vlajka (tzv. Union Jack)

Anketa

Je dobře, že Donald Trump nechal ,,oddělat" Kásima Sulejmáního?

hlasovalo: 14117 lidí
Podle dosavadních zjištění policie může mít šestatřicetiletý mladík na svědomí až 190 znásilnění mužů. Během pondělního verdiktu mu jich bylo prokázáno osmačtyřicet. V těchto případech měl být vždy stejný postup: poté, co oběti přilákal do svého bytu, kde je zdrogoval do bezvědomí, je sexuálně zneužil, což ve většině případů ještě zdokumentoval.

Podle slov policie je přibližně sedmdesát obětí doposud neidentifikováno.

Sexuální monstrum si podle webu Daily Mail vybíralo své oběti v centru Manchesteru zejména v nočních klubech. Většina obětí prý byla heterosexuální povahy a poté, co se dostala do stavu vědomí, netušila, že byla zneužita. Video si Reynhard Sinaga natáčel na svůj mobil, a jak se píše, některé své oběti dále sledoval především na sociálních sítích.

Co se útočníkovy identity týká, je známo, že do Británie přijel z Indonésie v roce 2007 na studentské vízum na vysokých školách v Manchesteru a Leedsu. Trestných činů se měl dopouštět mezi lety 2015 a 2017.

Během líčení soudkyně Suzanne Goddardová konstatovala, že jde o monstrum, jak jej v mnoha případech popsala i řada obětí. Sinaga stráví v kriminálu nejmíň třicet let, než bude moci zažádat o podmínečné propuštění. V případě absolvování celého trestu se tak dostane na svobodu ve svých 96 letech.

Během soudního procesu se pouštěla taktéž inkriminovaná videa, což nikdo nechtěl blíže komentovat, a tato videa se do médií nedostala.

Případ je ve Velké Británii považován za největší kauzu týkající se znásilnění a komentují jej všechna tamní média.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…