Bruselské krysy v koutě! Po uvedení Trumpa do funkce se sešli Le Penová, Wilders a další. Okamura tam přednesl výzvu světového významu

23.01.2017 11:30

Německo, město Koblenz hostilo tuto sobotu summit členů frakce Evropského parlamentu Evropa národů a svobody, kam vedle Národní Fronty Marine Le Penové, Strany pro Svobodu, Geerta Wilderse či Alternativy pro Německo Frauke Petry patří také Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury.

Bruselské krysy v koutě! Po uvedení Trumpa do funkce se sešli Le Penová, Wilders a další. Okamura tam přednesl výzvu světového významu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Zástupci protiuprchlických a euroskeptických politických stran se ve svých vystoupeních shodli na tom, že Evropu čeká i ve světle úspěchu Donalda Trumpa nová éra. Terčem jejich kritiky se tradičně stala EU a její vrcholní představitelé. „Kancléřka Angela Merkelová je v Evropě oceňována pro svoji imigrační politiku jako symbol humanismu. Ale obyčejných Němců se nikdo neptal, jestli s její politikou souhlasí,“ uvedla předsedkyně Národní fronty a prezidentská kandidátka Marine Le Penová.

„Jsme svědky konce stávajícího světa a zrodu nové éry. Letošní rok bude vzhledem k výsledku britského referenda o EU a vítězství Donalda Trumpa v amerických prezidentských volbách rokem probuzení národů střední Evropy,“ konstatovala na pódiu Le Penová, která směrem k poblíž stojící Frauke Petry, šéfce Alternativy pro Německo, pronesla, že právě ona a její straničtí kolegové a voliči představují budoucnost Německa.

Zatímco Le Penová hovořila o „probouzení národů střední Evropy“, šéf nizozemské Strany pro Svobodu Geert Wilders zmiňoval probuzení národů celého Západu. „Lidé se chtějí zbavit okovů politické korektnosti. Chtějí zpátky svobodu. Chtějí nazpět suverenitu svých národů. A my, patrioti, budeme jejich nástrojem osvobození. Ať žije svoboda. Ať žije Nizozemsko. Ať žije Německo. Ať žije Alternativa pro Německo,“ vzdal Wilders na závěr hold také Frauke Petry.

Anketa

Sympatizujete s pochody žen, které vyšly do ulic proti Donaldu J. Trumpovi?

2%
98%
hlasovalo: 15532 lidí

Ve svém projevu však ještě před tím Wilders zmínil, že Evropa potřebuje silné a hrdé Německo, které si stojí za svojí kulturou a identitou. „Evropa potřebuje Frauke Petry místo Angely Merkelové,“ uvedl přímo Wilders, kterého v polovině března čekají parlamentní volby.  A podle průzkumů by mohla jeho Strana pro svobodu dokonce zvítězit. Vzhledem k animozitě ostatních stran však bude pro Wilderse obtížné v takovém případě sestavit vládu.

Wilders také poukazoval na povstání východoevropských národů v roce 1989, kterým se podařilo porazit komunismus. „Tito lidé byli inspirováni Alexandrem Solženicynem, Václavem Havlem, Vladimirem Bukovskym a dalšími, kteří veřejně hovořili o tom, že lidé mají právo žít v pravdě. Dnes jako tehdy jsou politické elity k pravdě hluché a slepé, což my nehodláme přijmout. Mluví o rovnosti, ale nejsou schopny vidět, že v islámu má žena méně práv než muž a nevěřící méně práv než muslimové.“

Předsedkyně Alternativy pro Německo Frauke Petry obvinila německou vládu i představitele Evropské unie z toho, že vymývají mozky obyvatelům kontinentu. „Tento způsob manipulace ohrožuje také svobodu jednotlivce i jednotlivých států. Dnešní šíření propagandy je přitom mnohem důmyslnější, než tomu bylo v dobách komunismu. Technokraté a sociální inženýři by jistě namítli, že držet se svých zvyklostí a tradic je nemoderní. Aspoň tedy, co se týká bílých Evropanů,“ pronesla Petry a vyzvala k „duchovní a morální revoluci“.

Na summitu v Koblenzi vystoupil se svým projevem také šéf SPD Tomio Okamura. Jeho stranický kolega Radim Fiala si však na svém blogu stěžuje, že server idnes.cz jakékoli informace o této události zcenzuroval. „Redakce iDNES nechce ani slyšet o tom, že Tomio Okamura spolu s Marine Le Pen, Geertem Wildersem, Matteo Salvinim, lídry FPÖ, AfD a dalšími předsedy politických stran jasně deklaroval: ‚Přišel čas skoncovat s eurem, ukončit islamizaci Evropy a zastavit diktát Bruselu.‘ Sdílejte a, jak říká Donald Trump, nevěřte FAKE NEWS,“ napsal Fiala.

Projev Tomia Okamury v plném znění:

Vážené dámy a pánové, letošní rok je pro nás v mnohém klíčový a bude rozhodovat o naší další budoucnosti v několika příštích letech.
Prezidentským volbám ve Francii předchází parlamentní volby v Nizozemí a počítejme s tím, že jakýkoli úspěch našeho přítele Geerta Wilderse vyvolá paniku i v dalších zemích.

Zcela zásadní jsou prezidentské volby ve Francii, které bude sledovat celý svět, a kampaň a výsledek naší předsedkyně Marine zcela nepochybně ovlivní i volby v dalších zemích, které se budou konat letos i další rok včetně voleb do europarlamentu.

I v mé zemi, v České republice, se letos v říjnu konají parlamentní volby, a tak první, o co vás všechny zde přítomné prosím a co sám nabízím, je maximální vzájemná pomoc.

Síla, která se do nás v následujících dnech a měsících pustí, bude ohromná – bruselská a bývalá obamovsko-clintonovská lobby bojuje v Evropě o přežití. Brexit a Donald Trump jí uštědřili těžké hluboké rány, ale stále ovládají světová média, vládnou miliardami a vládnou zatím Evropské unii.

Nejnebezpečnější je krysa zahnaná do kouta. Bruselisté a vítači migrantů bojují o všechno.

Měli bychom co nejdříve na maximum rozběhnout jakoukoli oficiální spolupráci s novým americkým prezidentem Donaldem Trumpem. Jsme dnes politicky i lidsky spolu s ním na jedné lodi a jeho oficiální podpora by velké části dosud nepřesvědčené veřejnosti ukázala, že skutečně přichází čas na zdravý rozum, který razíme oproti sociálním multikulti inženýrům v Americe i Evropě.

Je třeba ukázat, že i ve Spojených státech amerických roste názor, že země nepatří současným migrantům, ale těm, kdo ji vybudovali, a že civilizovaný svět neohrožují vlastenci, ani Rusové, ale islamističtí kolonisté, kteří v milionech okupují Evropu.
Je třeba ukázat, že nejsme ani izolovaní, ani extremisté, jak se nás snaží stávající elity zoufale nálepkovat, ale naopak jsme ti, kteří přinášejí skutečná reálná řešení, která teď budou také oficiální politikou Bílého domu. 
Je třeba ukázat, že naše politické názory se stávají mainstreamovými, nikoliv názory dosavadních vládnoucích elit.

Na naší vzájemné spolupráci také reálně můžeme doložit, že k tomu, aby suverénní národy spolupracovaly, není třeba diktatura bruselské nevolené byrokracie, ale daleko lepší je společný cíl, na kterém se ke společnému prospěchu svobodně shodnou suverénní národy a státy.

Vážení a drazí přátelé, přeji vám všem v letošním roce hodně síly, zdraví a dobré nálady a všem z vás, které čekají letos volby, přeji maximální úspěch nejen k prospěchu našich stran a naší politické skupiny, ale hlavně ku prospěchu našich zemí a národů.

Děkuji za pozornost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Josef Provazník

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…