Brutální lež České televize ústy Václava Moravce! Mluvčí prezidenta se rozpálil do běla

24.04.2017 16:30

Hradní mluvčí Jiří Ovčáček se na svém facebookovém profilu rozčílil nad včerejším vysíláním pořadu Otázky Václava Moravce České televize. Ty se mimo jiné věnovaly cestám prezidenta Miloše Zemana do krajů.

Brutální lež České televize ústy Václava Moravce! Mluvčí prezidenta se rozpálil do běla
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Ovčáček

Česká televize se v neděli ústy Václava Moravce dopustila mimořádně brutální lživé manipulace proti panu prezidentovi. Václav Moravec lživě tvrdil, že návštěva pana prezidenta v Karlovarském kraji stála takřka stejně jako celoroční náklady regionu na dopravu,“ rozčílil se Ovčáček a ocitoval Václava Moravce. 

„Návštěva prezidenta republiky v Karlovarském kraji v minulosti stála 600 tisíc korun, tedy tolik, co jde například na dopravu v rámci kraje. To jsou obrovské částky, tak ať si to uhradí z rozpočtů Kanceláře prezidenta republiky, a nikoliv z krajských,“ měl podle Ovčáčka uvést Moravec.

Václav Moravec v České televizi podle něj upravil rozpočet na dopravu v karlovarském regionu z faktických 800 milionů Kč ročně na propagandisticky vhodných 800 tisíc Kč ročně. „Cituji: ‚S miliardou počítají na Liberecku a 800 tisíc korun na dopravu je v letošním rozpočtu Karlovarského kraje‘,“ uvedl Ovčáček s tím, že při této podle něj brutální manipulaci ovšem Česká televize zapomněla zfalšovat čísla i v grafu, který ukázala. „Sama se tak usvědčila ze lži,“ dodal.

Celý příspěvek Jiřího Ovčáčka:

Česká televize se v neděli ústy Václava Moravce dopustila mimořádně brutální lživé manipulace proti panu prezidentovi.

Václav Moravec lživě tvrdil, že návštěva pana prezidenta v Karlovarském kraji stála takřka stejně, jako celoroční náklady regionu na dopravu, cituji:

"Návštěva prezidenta republiky v Karlovarském kraji v minulosti stála 600 tisíc korun, tedy tolik, co jde například na dopravu v rámci toho kraje. To jsou, to jsou obrovské částky, tak ať si to hradí z těch rozpočtů, rozpočtů Kanceláře prezidenta republiky a nikoliv z krajských".

Václav Moravec v České televizi upravil rozpočet na dopravu v karlovarském regionu z faktických 800 miliónů Kč ročně na propagandisticky vhodných 800 tisíc Kč ročně, cituji:

"S miliardou počítají na Liberecku a 800 tisíc korun na dopravu je v letošním rozpočtu Karlovarského kraje".

Při této brutální manipulaci ovšem Česká televize zapomněla zfalšovat čísla i v grafu, který byl ukázán divákům. Sama se tak usvědčila ze lži.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…