Budoucí první dáma se schovává před bulvárem

31.01.2013 7:42

"První dáma se před Bleskem zamyká!" píše čtvrteční vydání deníku Blesk. Redaktoři byli na stopě budoucí první dámě, Ivaně Zemanové, chtěli zjistit, pro koho pracuje. Chování manželky nově zvoleného prezidenta Miloše Zemana (SPOZ) prý ale připomíná plachou gazelu. "Jakmile zjistí, že je jí Blesk v patách, prchá jinam. A za zamčenými dveřmi tají svého chlebodárce," píše deník.

Budoucí první dáma se schovává před bulvárem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloš Zeman se stal novým prezidentem České republiky

Deník Blesk vypátral nové pracoviště Ivany Zemanové a ptal se v kanceláři v pražských Stodůlkách na jejího zaměstnavatele. "Nezlobte se, ale tady jste v soukromé kanceláři," sdělila a prý za sebou zavřela a zamkla dveře.

Ještě před rokem prý Zemanová pracovala v jedné z bezpečnostních agentur. Nyní chodí do kanceláře u sídliště Velká Ohrada, kam to má z bytu, kde bydlí i s dcerou Kateřinou, asi patnáct minut chůze.

Lidé by to měli vědět...

Jméno společnosti, pro kterou pracuje, nechtěla Zemanová prozradit. Podrobnosti se deník nedozvěděl ani od ostatních nájemců, kteří v budově sídlí. "Jak se ta firma jmenuje, vám neřeknu, protože ti lidé by si to nepřáli, ale pronajali si to tady před pár měsíci a zabývají se snad finančními službami nebo poradenstvím," řekl Blesku jeden ze zaměstnanců firmy sídlící v objektu.

O Ivaně Zemanové se toho tedy moc neví. "Co a proč vůbec se snaží utajit? Nebo koho chrání?" ptá se deník s přesvědčením, že lidé by o první dámě měli vědet, kdo ji platí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…