Bůh mi to smilstvo odpustí, vyznal se doktor Barták

23.08.2011 21:04

Doktor Jaroslav Barták poskytl týdeníku Reflex rozhovor, ve kterém se vyjádřil ke kauze fyzického násilí na svých asistentkách. A vyjádření je to opravdu podivné. Konexe získal přes papeže a smilstvo mu Bůh odpustí.

Bůh mi to smilstvo odpustí, vyznal se doktor Barták

„Ale církev rozlišuje cizoložství jako hřích, když si někdo bere jinou ženu, která je vdaná, jako by si vzal něco, co náleží jejímu manželovi. Pokud je žena svobodná, jedná se o menší prohřešek, takzvané smilstvo, a to jenom tehdy, pokud zajde k zavedení penisu do vagíny," upřesnil Barták, proč nemá se svými činy žádný problém.

Související Lékař Barták se už jednou vyhnul trestu díky penězům

Přátelé z vlivných míst mu prý pomohou všichni - těsně před rozhovorem prý mluvil s ministrem vnitra Janem Kubicem. Konexe získal hlavně díky Vatikánu. „Byl jsem pětkrát přijat na soukromé audienci u papeže Jana Pavla II. a před dvěma lety u papeže Benedikta XVI. Ve Vídni byl starý pán, který se jmenoval kardinál König, hlava rakouské katolické církve, a ten účinně pomáhal připravovat revoluci v roce 1989." A nucení k sexu? „Slečna Lucie se se mnou milovala od první schůzky," říká.

SLEDUJEME téma aféry doktora Bartáka

Mstí se mi klub, jsem první Lev 

Barták je sice věřící katolík, ale protože se ze svého hřích vyzpovídá, může ho opakovat, kolikrát chce. Důležité je také jeho členství v Lions Clubu. Podle doktora se jej snaží poškodit vyloučení členové tohoto klubu. „Jde o boj o pozice v International Lions Clubu. V tom spočívá spiknutí. Já jsem první Lev. Je nás padesát pět členů, včetně mé ženy," upřesnil.

K tématu Lékař Barták si může jít sednout do vězení až na čtyři roky 

„Již jsme podali hromadné trestní oznámení, které mi právě formuluje renomovaná pražská advokátní kancelář. Vystupuje v něm i osoba Teplý z Teplic, bývalý kněz Evžen Freimann, který přestoupil od katolíků do pravoslavné církve a dnes údajně pohřbívá bohatým pravoslavným Rusům jejich psy, kus za pět tisíc dolarů na hřbitově v Teplicích," dodal Barták.

Čtěte více:
V případu lékaře Bartáka mohli selhat konkrétní policisté 
Pane Havle, Klausi, Topolánku. Čtěte o muži, se kterým jste se fotili 
Před týdnem prý seřezal asistentku, v pondělí přijel za Klausem 
Šest žen promluvilo: Lékař tyran se oháněl jmény mocných 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

14:04 „Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

O průzkumech veřejného mínění, ale i o ministryni obrany Janě Černochové (ODS) mluvili v pořadu Podt…