Bulvár zjistil, co si Zeman myslí o nové milence svého kancléře

06.12.2013 7:10

Prezident Miloš Zeman se v rozhovoru pro deník Blesk vyjádřil o "úlovku svého kancléře". Hradní kancléř Vratislav Mynář se rozvádí se svou manželkou a jeho novou přítelkyní je už od poloviny září televizní moderátorka Alexandra Nosková.

Bulvár zjistil, co si Zeman myslí o nové milence svého kancléře
Foto: Daniela Černá
Popisek: Prezident Zeman v Hodoníně

Anketa

Kterého českého prezidenta máte nejraději?

hlasovalo: 27897 lidí

Smyslná Alex, jak bulvární deník Blesk Noskovou otituloval, přišla kvůli vztahu s funkcionářem o svůj post moderátorky zpráv v České televizi. Prezident Miloš Zeman na tom nevidí nic zvláštního. "Já považuji za svrchované právo České televize měnit jakkoliv moderátorky," uvedl.

A vysvětluje, proč by to Noskovou stejně neminulo. "Předpokládám, že jsou-li moderátorky hezké, dříve či později navážou vztah s někým, kdo je nebo není politik, ale parně nezůstanou staré panny," prohlásil Zeman.

A Mynářově partnerce, jejímž vzorem byl prý vždy moderátor Alexander Hemala, vysekl poklonu: "Ta jeho moderátorka je docela hezká, že?" zhodnotil prezident.

Prezidentova manželka předávala ocenění:


 

Bezpečnostní prověrka

Za důležitější ale ve vztahu ke kancléři považuje Zeman fakt, že Mynář ještě nemá bezpečnostní prověrku. Požádá o ni ale příští týden, a to přímo na stupeň přísně tajné. "Pokud víte, o co jde, tak vás svléknou donaha za posledních dvacet let," přiblížil Zeman.

Blesk také připomíná Zemanovo rozhodnutí nenavázat na tradici novoročních projevů prezidentů. Místo toho všem pokyne z Lán o Vánocích, naváže tak místo toho na tradici vánočních poselství Tomáše Garrigue Masaryka.

reklama

autor: adr

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…