Bulvární magazín tvrdí čtenářům, že Lucie Bílá volí Zemana

19.11.2012 12:02

REVUE Prezidentská kampaň běží necelé dva měsíce před volbami na plné obrátky a proniká i do periodik, kde politická vyjádření nebývají zvykem. V jistém společenském týdeníku se například píše, že zpěvačka Lucie Bílá chce za prezidenta volit Miloše Zemana. U dlouholeté obhájkyně Václava Klause je tato volba trochu překvapující, ale zpěvačka podle bulvárního časopisu vysvětluje, že nemůže jinak.

Bulvární magazín tvrdí čtenářům, že Lucie Bílá volí Zemana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloš Zeman byl také odarován fotografií ukazatele obce Samotín

Magazín Pestrý svět je vnímán jako silně bulvární a věnuje se především pikantériím ze světa celebrit. Nyní však zabrousil i do politiky, když přinesl vyjádření zpěvačky Lucie Bílé, že chce v lednových prezidentských volbách volit Miloše Zemana.  Časopis, který má podle Kanceláře ověřování nákladu tisku náklad více než čtvrt milionu výtisků, tak udělal bývalému premiérovi před volbami velmi slušnou reklamu.

Zpěvačka Lucie Bílá, která až doposud velmi aktivně podporovala prezidenta Václava Klause a jeho pravicové názory, prý prozradila redaktorům bulvárního magazínu, že v lednové volbě hodí svůj hlas bývalému předsedovi sociálních demokratů.

„Potřebujeme prezidenta, který si je jistý sám sebou, který má názory a umí si je obhájit, nebojí se konfrontace a na kterého je spolehnutí,“ měla říct společenskému magazínu zpěvačka. Když prý pozoruje všechny prezidentské kandidáty, vychází jí z nich nejlépe právě Miloš Zeman. „Považuji ho pro tento úřad za natolik schopného, že mi ani nevadí jeho levicové zaměření,“ dodala prý.

Právě silná a schopná osobnost je podle ní to, co naše země potřebuje. „Naše země nepotřebuje mít v čele úředníka, šlechtice, ani exota. Potřebuje prezidenta pevného charakteru,“ říká Bílá.

Mnohonásobná zlatá slavice by nebyla jediným „přeběhlíkem“ mezi skupinou umělců, dlouhodobě známých podporou Václava Klause. Například režisér Filip Renč podle informací deníku Blesk o víkendu s Milošem Zemanem natáčel jeho předvolební spot. Zemana podpořil rovněž zpěvák Laďa Kerndl či hudebník Felix Slováček. Podporu mu vyjádřil i František Ringo Čech, kterého kdysi právě Zeman přivedl do ČSSD.  

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…