ČSSD sklízí posměch za kolektivní foto. Jako by se prý učili u Škromacha

29.05.2016 10:17

Vlnu posměšných reakcí vyvolala poněkud zvláštní selfie, zachycující čelné představitele sociální demokracie. Zaujal především zvláštní úsměv ministryně Michaely Marksové-Tominové. Někteří lidé začali upozorňovat na to, že se fotografie nápadně podobá proslulým selfie senátora Zdeňka Škromacha. Mluvčí strany ale jakoukoli inspiraci Škromachem odmítl a tvrdí, že fotka vznikla spontánně. Informoval o tom server Echo24.

ČSSD sklízí posměch za kolektivní foto. Jako by se prý učili u Škromacha
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová

Svérázná selfie se objevila v pátek odpoledne na facebookových profilech několika sociálnědemokratických politiků a mezi lidmi prakticky ihned vzbudila údiv. Pozastavovali se zejména nad zvláštním úsměvem ministryně práce a sociálních věcí Michaely Marksové. Další se pozastavili nad tím, že se strana propaguje formou selfie. „Zdeňku Škromachu, dobře jste je proškolil,“ poznamenal například teplický radní za TOP 09 Dominik Feri.

Celý text je ZDE.

Sociální demokraté na zmíněné fotografii nevidí nic zvláštního. „Ta fotka vznikla spontánně. Bylo to myšlené jako takové odlehčení po celém dni, kdy jsme dolaďovali program do krajských a senátních voleb. Pan Škromach nám rozhodně poradce nedělá. Sice je to trochu v jeho stylu, ale jak říkám – byl to spontánní nápad, a to je, myslím, vidět i na výrazu většiny lidí, kteří jsou tam vyfocení,“ uvedl v reakci na kritiku mluvčí ČSSD Michal Kačírek.

Server připomíná, že velkému ohlasu se pravidelně těší také ty fotografie, které zachycují předsedu strany Bohuslava Sobotku během setkání se zahraničními politiky. Sobotka totiž podle některých ohlasů na fotkách vypadá spíše jako vosková figurína než jako živý člověk.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…