ČT dostala nakládačku za pořad o čtvrti, ze které jsou muslimští vrazi. To raději ani nečtěte

15.11.2016 14:34

Facebooková stránka Islám v ČR nechceme, jež má více než 71 tisíc příznivců, se velmi rozlítila nad vysíláním ČT v pořadu Objektiv. Konkrétně zaútočila na Anettu Kubalovou a Bohumila Vostala, kteří podle stránky připravili na výročí islámských koordinovaných útoků v Paříži propagaci islamizované bruselské čtvrti Molenbeek. „Ano, je to ta čtvrť, kde byly tyto útoky připravovány,“ uvádí stránka.

ČT dostala nakládačku za pořad o čtvrti, ze které jsou muslimští vrazi. To raději ani nečtěte
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Logo ČT

„Molenbeek byl vykreslen jako pohodové místo. Jako by ještě na jaře kvůli této čtvrti nebyl na pět dní zablokován celý Brusel při vyšetřování útoků na bruselském letišti 22. března (35 mrtvých),“ konstatuje stránka.

ČT podle ní islám propaguje dlouhodobě, jsou naštvaní kvůli Trumpovi. „Ale sakra alespoň základní úcta k obětem loňského útoku by nebyla?“ ptají se. A zdůrazňují, že se stydí za to, že televize nese název Česká. „Za tohle chtějí 135 Kč měsíčně,“ rozlítili se v komentáři, jenž získal téměř 250 lajků.

Celý pořad najdete ZDE.

Poté, co FCB stránka proti islámu vyzvala, aby lidé vyjádřili svůj názor na facebookových stránkách pořadu, spustila se lavina příspěvků. A i tyto komentáře získávali lajky od těch, co s nimi souhlasili.

„Goebbels by se za vás nestyděl, že vám není hanba. Smutné, ale čiň čertu dobře – třeba i vy okusíte jejich medicínu. Ještě propagujte halal!“ rozlítili se diváci. 

„Děláte tu pozitivní propagandu islámu dobrovolně, nebo jsou za tím nějaké ušlechtilé pohnutky, jako například prémie na výplatní pásce?“ zeptal se uživatel v jednom z příspěvků. Další z uživatelů poznamenal, že stále čeká, kdy ČT klesne na dno té nejubožejší totalitní propagandy. „A vy pořád ukazujete, že máte zřejmě neomezené možnosti! Hnus, příšernost, lakování na růžovo,“ zmínil.

„Nezklamali jste. Při teroristickém útoku v Paříži v listopadu 2015 bylo zabito 137 lidí (včetně 7 útočníků) a dalších 368 bylo zraněno. Na letišti a v metru v Bruselu v březnu letošního roku zemřelo 35 osob (z toho 3 teroristé) a 340 lidí bylo zraněno. A vy odvysíláte dokument, po jehož zhlédnutí málem lituji, že v tak krásném, multikulturou obohaceném místě nežiji. Až vám někdo přijde rozbít na Kavčí hory do studia hubu, jako že bych se ani moc nedivil, také rok poté odvysíláte něco hezkého a povzbudivého z jeho rodné vísky?“ vyzval další z pisatelů k neplacení koncesionářských poplatků.


Česká televize se také dočkala „rady“. „Super. A na výročí osvobození Osvětimi dejte reportáž z Orlího hnízda. Bio farmy, hory a tak,“ poznamenal pisatel.

„Vy jste ubožáci. Jste jak banda krys, a to ta ubohá zvířata ještě urazím. Je mi z vás na blití. Sráči,“ nebral si servítky další z diváků. Další se domníval, že ten pořad snad financoval Sörös nebo rovnou nějaký katarský princ. 

„To je neuvěřitelné, k jakým odporným zrůdnostem je ochotná se ČT zaprodat. Už se lidem nedivím, že se jim z vás dělá na zvracení. Tak odporný totalitní hnus patří do Severní Koreje a podobných žump. To zrůdné pohrdání mrtvými oběťmi je strašlivé. Nemáte opravdu žádný stud,“ zaznělo také. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…