ČT přišla o dramaturgyni 168 hodin. Kvůli sporům v redakci

18.05.2012 22:20

Publicistický pořad na ČT 168 hodin přišel o svoji dramaturgyni Angeliku Bazalovou. Z funkce odešla sama kvůli sporům s vedením redakce zpravodajství a publicistiky. Je tak možné, že celý pořad skončí, ačkoliv to vedení popírá.

ČT přišla o dramaturgyni 168 hodin. Kvůli sporům v redakci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova České televize na Kavčích horách

"Mohu potvrdit informaci, že Angelika Bazalová odešla z pozice dramaturgyně pořadu 168 hodin a přestoupila do sekce Nových médií ČT, kde vykonává funkci šéfeditorky. Její zodpovědnosti v rámci pořadu 168 hodin bude zatím zastávat šéfeditor ČT24," uvedla pro server Týden.cz mluvčí Michaela Fričová.

Popřela však, že by měl celý pořad skončit, ačkoli se o tom mluví v kuloárech ČT. Odchod dramaturgyně by mohl snížit jeho úroveň a vliv. "Pořad 168 hodin rušit nebudeme. Jedná se o divácky úspěšný publicistický týdeník, který na obrazovce České televize má své místo," tvrdí Fričová.

Tlakům čelil pořad už před rokem, kdy ho chtělo vedení pod ředitelem Jiřím Janečkem přesunout na vysílací čas proti Televizním novinám na TV Nova. To by však pravděpodobně znamenalo jeho zánik. Vedení tehdy po protestech od svého záměru ustoupilo.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…