ČT si prý myslí, že je většina národa retardovaná. Glosátor Velička připepřil debatu o cenzuře prezidenta

29.11.2014 10:59

Redaktoři České televize považují obyvatelstvo ČR většinově za retardované a myslí si, že jim uvěří všechno. Ve skutečnosti ale prý jejich kampaň proti prezidentu Zemanovi hlavě státu spíše pomůže, když mu získá sympatizanty z řad lidí, kteří jej nepodporovali, ale hnusí se jim mediální fanatismus. Tak to vidí známý ostravský konzervativní glosátor Radek Velička.

ČT si prý myslí, že je většina národa retardovaná. Glosátor Velička připepřil debatu o cenzuře prezidenta
Foto: Archiv RV
Popisek: Radek Velička

Česká televize manipulovala s projevem prezidenta republiky Miloše Zemana na konferenci k 25 letům od listopadu 1989. Na akci pořádané Hospodářskou komorou prezident mluvil o tom, že Česká republika stále stoupá, i když jí na cestě leží některé balvany, načež jmenoval podnikatele Viktora Koženého a Zdeňka Bakalu. Z televizního zpravodajství ale bylo jméno uhlobarona Bakaly vystřiženo, a diváci se tak dozvěděli, že kamenem na cestě vzhůru je pouze odsouzený Viktor Kožený.

Manipulace s prezidentovými slovy vyvolala značné rozhořčení. „Dívám se na to tak, že Česká televize už nemá žádný strop,“ napsal pro ParlamentníListy.cz Radek Velička. Známý pravicový bloger se obává, že zaměstnancům na Kavčích horách vůbec nedochází, jak o nich lidé smýšlejí.

„Prostě si v ČT myslejí, že většina občanů je retardovanch. Ale protizemanovská ampaň se zatím vždy obrátila proti svým strůjcům,“ varuje. „Jediné, čeho dosáhnou, bude to, že se za Zemana postaví i jeho nepodporovatelé, protože zjistí, že jsou na stejné lodi jako prezident,“ odhaduje Velička.

„Česká televize jde nejen proti Zemanovi, ale proti většině občanů s rozumem,“ uzavírá bloger.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…