ČT vždycky lže, řekl Zeman cestou k rybníku

02.07.2015 15:50

Prezident Miloš Zeman tráví v těchto dnech svou dovolenou na chalupě v Novém Veselí na Vysočině. Při své cestě na rybník, který brázdí na gumovém člunu, přítomným novinářům sdělil nelichotivou zprávu o České televizi.

ČT vždycky lže, řekl Zeman cestou k rybníku
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Prezident Zeman na setkání s občany Trutnova

„Česká televize nedávno uveřejnila zprávu, že jsem čtyři dny nevylezl z baráku. Přitom v neděli jsem se setkal se třiceti přáteli na rybníku Rendlíček a včera, tedy ve středu, na srubu jednoho známého. Je vidět, že Česká televize jako vždy lže,“ řekl.

Svou cestu na člunu nemohl vynechat. Podle svých slov se tak nestane nikdy do konce života, i kdyby byl o berlích. V příštích dnech své dovolené se hlava státu chystá na návštěvu zajímavých míst. 

Novináři se prezidenta zeptali i na údajně nalezený článek Ferdinanda Peroutky "Hitler je gentleman", který objevila starostka Prahy 10 Radmila Kleslová. "Já nevím, jestli to byl vtip novináře. My jsme se s paní starostkou dohodli, že to necháme prověřit historiky. Pokud bude originální, dostane samozřejmě starostka Kleslová mnou vypsanou odměnu," konstatoval Zeman.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…