Celý den s Babišem: U dětí nemám podporu. Nechtěly, abych šel do politiky

28.12.2022 17:58 | On-line

Prezidentská kampaň před volbami, které se uskuteční v lednu příštího roku, vrcholí. Mnohé televize, či servery, či časopisy vsadily na osvědčený typ reportáže, při kterém se kandidátovi na jeden den „přilepí“ na paty a sledují jeho činnost od rána až do večera. Výjimkou nebyl ani deník Blesk, který strávil jeden den s bývalým premiérem a jedním z favoritů prezidentské volby Andrejem Babišem.

Celý den s Babišem: U dětí nemám podporu. Nechtěly, abych šel do politiky
Foto: Screen FB Andreje Babiše
Popisek: Andrej Babiš v předvolebním klipu

„Na pomyslné špici veřejných průzkumů se navzájem střídají tři kandidáti, mezi nimi i současný předseda hnutí ANO, Andrej Babiš. Tým Blesk Zpráv vyrazil sledovat jeho kroky do východních Čech a to po celý den,“ zmínili se redaktoři v úvodu reportáže.

Prezidentské úkoly by zvládl okamžitě

„I když nám tvrdil, že asi volby nevyhraje, upozorňoval, že by mohl prezidentovat už zítra,“ dadali ještě známou Babišovu větu, kterou odkazuje na svoje politické a státnické zkušenosti z doby, kdy dělal premiéra České republiky, reprezentoval naši zemi a zastupoval také prezidenta Miloše Zemana, když bylo potřeba.

Podle něj je role premiéra daleko těžší, než ta prezidentova.

Začátek dne se nesl ve znamení otevření náchodského zámeckého kopce, kam Andrej Babiš dorazil i se svojí manželkou Monikou a první dámou Ivanou Zemanovou.

Byla zima, tak byli všichni zabaleni do kabátů a čepic a bývalého premiéra nebylo podle redaktorů Blesk.cz téměř poznat.

Děti nechtěly, abych kandidoval

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaA

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…