Česko s velkou budoucností. Speciální přání Andreje Babiše je tady

24.12.2021 13:31

Česko prožívá druhé vánoční svátky v těžké době koronavirové pandemie. Tou nás od jejího počátku provázel se svou vládou Andrej Babiš (ANO), který nyní míří do opozice. „Čeká nás úspěch a velká budoucnost,“ predikoval s blížícím se závěrem roku ve svém vánočním přání, na které se také pořádně vystajloval.

Česko s velkou budoucností. Speciální přání Andreje Babiše je tady
Foto: Repro: Twitter
Popisek: Bývalý premiér Andrej Babiš přednáší vánoční přání

Anketa

Budete se o Vánocích omezovat při setkávání s přáteli a příbuznými?

14%
83%
hlasovalo: 27928 lidí
„Milí přátelé, uplynul rok a máme tady zase Vánoce, nejkrásnější svátky v roce. Svátky klidu, svátky lásky, ohleduplnosti, solidarity, svátky s rodinou a s našimi nejbližšími,“ započal vánoční přání u vánočního stromečku v Průhonicích někdejší předseda vlády, který si na sebe k této slavnostní příležitosti oblékl černý svetr s veselými motivy vánočních lízátek a sobem. Na gauči mu přitom asistovali také jeho psí miláčkové Ella a Giggi.

Pak už Babiš ve tváří zvážněl a spustil: „Bylo to těžký rok, ale společně jsme ho zvládli,“ zhodnotil pozitivně. „A já vám za to moc děkuju,“ vzkázal směrem ke svým spoluobčanům, kteří po celý rok čelili boji s epidemií v podobě nejrůznějších vládních restrikcí a omezování.

Jedním dechem vyzdvihl ty správné životní hodnoty a zdůraznil, že ty nejkrásnější věci se na světě nedají koupit: „Na Vánoce si dáváme dárky, ale ten největší dar je dávat. A ty nejhezčí dary, nejkrásnější dary se nedají koupit,“ pokračoval Andrej Babiš.

A optimismem nešetřil ani v rámci výhledu do krátké budoucnosti – očekává, že příští rok čeká naši zemi opět „úspěch“. „Já vám přeji klidné a pohodové Vánoce s rodinou, s dětmi. A příští rok bude zase úspěšný. O tom jsem přesvědčen, protože Česká republika je nejhezčí místo pro život na světě. A určitě nás čeká velká budoucnost. Držme si společně palce, určitě to zvládneme,“ uzavřel svou řeč bývalý předseda vlády.

V neděli se už můžeme také těšit na vánoční poselství prezidenta Miloše Zemana, jako každý rok jej přednese 26. prosince. Projev bude tradičně ve stejný den předtočen na zámku v Lánech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…