Chaos? Volby v USA mohou zvrátit cizinci, kteří vůbec nemají volit. Nedá se s tím prý nic dělat

08.11.2016 7:21

Nadcházející americké volby mohou zásadním způsobem ovlivnit neameričtí voliči. Na serveru Neviditelný pes na to upozorňuje publicista Ota Ulč.

Chaos? Volby v USA mohou zvrátit cizinci, kteří vůbec nemají volit. Nedá se s tím prý nic dělat
Foto: archív autora
Popisek: Clintonová, Trump

Vychází z článku publicistky Michelle Malkinové, která se zabývá starostí, zda cizí, neameričtí voliči ukradnou americké volby. Uvádí pár příkladů: Scott Gessler, bývalý Secretary of State státu Colorado, identifikoval téměř 5000 cizinců, kteří hlasovali v roce 2010. Jejich počet, registrovaný k hlasování, byl 12.000. Liberální organizace se prý velice zasazovaly zabránit jakékoliv snaze zjišťovat oprávněnost podezřelých voličů.

Celý text je ZDE

Ve státě Kansas, Kris Kobach, tamější Secretary of State, se nepříliš úspěšně snažil zabránit vykonávat volební právo 18.000 neoprávněných držitelů řidičských průkazů.

V Severní Karolíně se rovněž uplatňoval tlak ve prospěch neoprávněných voličů. Objektivní studie v roce 2014 na Old Dominion University zjistila, že v roce 2008 volilo 6,4 % neoprávněných osob převážně kandidáty Demokratické strany.

Ulč tvrdí, že v tomto úsilí se svými financemi značně uplatňuje ultralevicový miliardář George Soros.

Poslední věta Malkinové v článku, z něhož Ulč vychází, zní: „Je téměř nemožné uspořádat v těchto dnech americké volby.“ Ulč uvádí, že je to i jeho poslední věta, zřejmě se tedy s tímto názorem ztotožňuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…