Cože? Černoch podporuje Trumpa? Dusné VIDEO z USA

23.06.2020 13:22

Po koronavirové explozi se Donald Trump vrátil k volební kampani, ve které usiluje o své znovuzvolení. Restart zahájil v Tulse ve státě Oklahoma. Dorazili za ním jeho příznivci i odpůrci. Mezi odpůrci se objevili Afroameričané a ti byli v šoku, když zjistili, že černoši stojí i v táboře Trumpových podporovatelů. Server Breitbart přinesl rozhovor s Afroameričanem, který se rozhodl stát za Trumpem.

Cože? Černoch podporuje Trumpa? Dusné VIDEO z USA
Foto: Screen Breitbart
Popisek: Deron Staler na setkání příznivců Donalda Trumpa

„Co tady děláš, ty stojíš za Trumpem?“ ptal se Afroameričan Derona Stalera, dalšího Afroameričana na ulici v Tulse. „Jo, stojím za Trumpem,“ odvětil Deron Staler.

„Cože?“ nechápal Trumpův kritik.

Anketa

Je Miroslava Němcová vhodnou kandidátkou na funkci prezidenta republiky?

3%
97%
hlasovalo: 24442 lidí

„Jo, stojím za Trumpem,“ zopakoval Staler.

„Cože???“ zeptal se znovu Trumpův odpůrce.

Slovní výměna se opakovala ještě jednou.

Trumpův černošský odpůrce jen nechápavě kroutil hlavou a raději odjel.

Slater stojí za Trumpem, jelikož má dojem, že dnes opoziční demokraté sice o právech černochů hodně mluví, ale ve skutečnosti pro ně moc nedělají. Posílají jim prý dávky a vypráví jim falešné příběhy o tom, jak je bílý muž utiskuje.

Daron Staler má ale za to, že v USA by měly rozhodovat především vaše schopnosti. Kdo tvrdě pracuje, může se prosadit. To je jeho názor. „Toto je Amerika, to je země příležitosti,“ zdůraznil Trumpův podporovatel. Několika lidem se prý nechce zapojit všechny své síly, a tak si raději stěžují, že jsou diskriminovaní. Tak to vidí Staler.

Demonstranti, kteří si v posledních týdnech ve jménu udušeného černocha George Floyda stěžují na diskriminaci a ničí obchody, podle Stalera ničí i obchody černochů a příslušníků dalších menšin, takže  svým řáděním vlastně škodí tomu, čeho se tak hlasitě dovolávají. Jinými slovy, tváří se sice jako oběti systému, ale ve skutečnosti za sebou až jejich chování zanechává skutečné oběti. A s tím prý Staler nechce nic mít.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…