Čtenáři se zeptali Ransdorfa na názor na novináře. A on odpověděl

26.01.2014 20:03

Podle europoslance Miloslava Ransdorfa je proti němu většina novinářů zaujatá. O jeho úspěších v EU prý nepíší, zato pracují na objednávku oponentů i lidí z jeho okolí, kteří jednají z osobní nenávisti.

Čtenáři se zeptali Ransdorfa na názor na novináře. A on odpověděl
Foto: Archiv MR
Popisek: Miloslav Ransdorf

„To, že na mě novináři cíleně v posledních 4-5 letech útočí, je očividné a nejste jediný, kdo si toho všimnul,“ píše v odpovědi jednomu ze čtenářů ParlamentníchListů.cz europoslanec. „Píší a chovají se tak, jak je zaúkoloval jejich zaměstnavatel, který přijal něčí objednávku mediální dehonestace mé osoby a nechal si za ni zaplatit,“ dodává Miloslav Ransdorf.

„Zajímal jsem se, kdo je zadavatelem, a podařilo se mi vypátrat několik jmen. Smutné je, že někteří z nich ani nepatří k mým politickým oponentům a jednají  jen z osobní zášti. Písemné důkazy v této chvíli ještě nemám, a proto zatím nebudu jmenovat.  Mimochodem - vzpomenete si, kdy naposledy jste četl něco o výsledcích mé práce  v EU, ve straně nebo o mé vědecké publikační činnosti?“ ptá se.

Další čtenář ParlamentníchListů.cz se pak Ransdorfa ptá na jeho opakovanou kandidaturu do Evropského parlamentu. Jeho „konkurentem“ by totiž byl za ČSSD Jan Keller. „Dostanu-li důvěru v KSČM, budu kandidovat do Evropského parlamentu. S prof. Janem Kellerem mne pojí léta přátelského vztahu. Je to člověk, který je čestný a nebojí se. V české politice, plné špíny a pokrytectví, je to vzácná vlastnost,“ chválí Ransdorf.

V další odpovědi ještě vyjádřil názor na českou justici, která je podle něj v zoufalém stavu. „Musím konstatovat, že zmatek a nepořádek v justici je odvozen od stavu celé republiky, kde Havel, Klaus, Dlouhý a další soustředili veškerou energii na to, aby se vytvořila nová majetková ‚elita‘. Tedy ti, kteří budou oporou nového havlisticko-klausovského režimu. Budoval se kapitalismus bez kapitalistů a Klaus si vytkl za cíl kapitalisty vytvořit. Přitom se rozkradla nejméně jedna třetina národního majetku,“ uzavírá europoslanec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…