Čtvrtníček kvůli SPOLU flákl kolegou o zem

16.09.2021 9:15 | Ze sítí

Koalice SPOLU přišla s dalšími předvolebními klipy. V jednom Petr Čtvrtníček flákl o zem se svým hostem a ve druhém vyrazili zástupci koalice mezi lidi, zazvonili u jejich domů a bytů a leccos si od nich vyslechli. Podívejte se sami.

Čtvrtníček kvůli SPOLU flákl kolegou o zem
Foto: Screen FB koalice SPOLU
Popisek: Předvolební klip koalice Spolu s doktorem Freundem

Předvolební kampaň jede na plné obrátky. Šéf hnutí ANO podepisuje stohy knihy, kterou rozdává lidem, ČSSD varuje, že ODS zprivatizuje zdravotnictví a Zelení přejí brzké uzdravení prezidentovi Miloši Zemanovi i jeho předchůdci v úřadu Václavu Klausovi.

Nezahálí ani koalice SPOLU, to jest koalice ODS, lidovců a TOP 09. Její tři hlavní představitelé - kandidát na premiéra Petr Fiala, předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová a šéf lidovců Marian Jurečka - si pochvalují výsledky kampaně ode dveří ke dveřím. Zástupci koalice SPOLU zvoní přímo u lidí v bytech a domech a dávají se s nimi do řeči. A reakce prý dostávají vesměs pozitivní.

Možná i kvůli videím s hercem a bavičem Petrem Čtvrtníčkem, který vystupuje v roli psychiatra Freunda a v ordinaci u sebe na pohovce už uvítal různé osobnosti, která mají koalici SPOLU pomoct k volebnímu vítězství.

Čtvrtníček už povolal blanického rytíře, ale také starého Brůnu z Třiceti případů majora Zemana, nebo jednu opravdu velmi přísnou učitelku, která Čtvrtníčka nekompromisně vytahala za ucho, když použil slovo „ANO“.

Tentokrát přivítal doktor Freund ve studiu judistu. Tradičně ho zpovídal na pohovce, ale nakonec se všechno vyvinulo trochu jinak. V jednu chvíli flákl se svým klientem - sportovcem o zem.

„Ty opatření během covidu, to bylo šílený,“ pravil judista prozatím ležící na pohovce.

„No to víte, best in covid,“ ozval se Čtvrtníček v narážce na slavnou hlášku šéfa hnutí ANO Andreje Babiše, který ji pronesl vloni v létě, ale i o rok později, kdy v Česku ve spojitosti s covidem zemřelo přes 30 tisíc lidí, což českou vládu posunulo mezi kabinety, které pandemii příliš nezvládly.

„No právě, taková nekompetence. Ještěže kolega Krpálek se s tím dokázal pořádně poprat,“ ozval se judista.

Doktor Freund však vyjádřil naději, že si v další sezóně povede lépe i jeho klient. Vždyť nedávno skolil jednoho Maďara.

„Moment, Maďara skolila tahle vláda,“ připomněl osud epidemiologa Rastislava Maďara judista.

A pak si SPOLU trochu zatrénují... Čtvrtníček se napřed chvíli brání, že není ve sportovním, má na sobě vestičku od obleku, ale judista trvá na tom, že trocha tréninku neuškodí. Čtvrtníček se nechá přesvědčit, postaví se ke klientovi, trochu se prodýchá a najednou naprosto nečekaně třískne se svým hostem o zem.

„Z jakýho vy jste vlastně sportovního centra?“ zeptal se judista.

V tu chvíli na videu naskočí logo koalice SPOLU.

„Zřejmě slušnej oddíl,“ pokývá hlavou užasle sportovec.  

Snad i díky podobným videím si lídři koalice SPOLU pochvalují, že vidí mezi lidmi touhu po změně a věří, že k její realizaci dostanou dost hlasů.

Tentokrát pozdravili voliče z Újezdu u Brna.

„Zvonili jsme na lidi v jejich domech a zvali jsme je osobně k volbám,“ prohlásil na videu Fiala.

Následoval záběr na usměvavé manžele, kteří chtěli Fialu, Pekarovou Adamovou a Jurečku pozvat na kafe.

„To je překvápko. Věřte, že budu volit zrovna vaši koalici,“ ozval se spokojený volič z okna svého bytu.

„Děkujeme," volali svorně 3 politici.

„Reakce byly vesměs pozitivní a my máme velkou radost, že se s vámi můžeme takhle pobavit právě proto, že je potřeba k těm volbám přijít,“ pronesla Markéta Pekarová Adamová.

A přijde další střih. „Už byste toho Babiše měli zastavit," požádal jeden z voličů. „To se nám s vaší pomocí teď podaří,“ přislíbil Fiala.  

Nastane prý změna, které lidé mohou věřit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…