Cvalín z KSČM senátorovi: Štětino, lidé vám už nevěří. Pozvednete zbraň proti KSČM?

24.02.2014 8:33 | Zprávy

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích, se obul do senátora Jaromíra Štětiny. V článku, který také najdete na serveru ParlamentníListy.cz, jej označuje za zuřivého antikomunistu a exhibicionistu, který informuje z Ukrajiny neobjektivně a přiklání se na stranu násilí. Petr Cvalín rovněž osočuje některá média z nevěrohodného zpravodajství.

Cvalín z KSČM senátorovi: Štětino, lidé vám už nevěří. Pozvednete zbraň proti KSČM?
Foto: Archiv PC
Popisek: Petr Cvalín

„Senátor Jaromír Štětina je velice zvláštní osoba. Tento člověk se dostal do Senátu tak, že mu pravicová média vytvořila umělou popularitu. Senátor Štětina se v Senátu zviditelňoval tím, že stále dokola volal po zákazu KSČM. Pan Štětina postupem času poznal, že volat po zákazu KSČM nemá smysl, protože KSČM je demokratická strana a člověk s demokratickým smýšlením nebude volat po zákazu demokratické strany. Nebo se mýlím? Dnes se senátor Štětina zviditelňuje, že se opět vžil do role válečného reportéra a podává z rozvrácené Ukrajiny zprávy do České republiky. Nesmíme opomenout, že zprávy z ukrajinského dění, podávané od pana Štětiny a posléze i Petry Procházkové, jsou zcela `objektivní`. Jak jinak, že ano? Co čekat od zuřivého antikomunisty, který neustále žije v jakémsi bludu, že ruští bolševici ovládnou celou Evropu,“ začíná zhurta mladý komunista svůj článek.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: dkr

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Povodeň, kampaň. Fotky skoro za čtyři mega. „Morální svinstvo“

12:54 Hejtman Grolich: Povodeň, kampaň. Fotky skoro za čtyři mega. „Morální svinstvo“

Můj kanál má více sledujících. Tak vysvětlil hejtman Jihomoravského kraje Jan Grolich, proč se krizo…