Dagmar Havlová pláče

01.09.2016 7:32

Úmrtí olympijské legendy Věry Čáslavské zaplnilo stránky českých deníků. Pro deník Blesk na ni mimo jiné zavzpomínala manželka bývalého prezidenta Václava Havla Dagmar.

Dagmar Havlová pláče
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dagmar Havlová

„Mrzí mě, že jsem se nemohla dostavit na premiéru filmu Věra 68, i když si to hodně přála. Před nedávnem dokument běžel v televizi,“ zmínila úvodem Havlová. Následně hovořila o tom, že na Čáslavskou byla pyšná. „Plná obdivu k té hrdé, silné, přímé, vzácné a krásné ženě,“ řekla s tím, že film ukázal celou hloubku její osobnosti.

„Napsala jsem jí, jak moc si jí vážím. Na mou SMS neodpověděla... Teď už vím proč,“ dodala Havlová s dovětkem, že pláče.

Své pro deník Blesk řekla i hlasatelka Kamila Moučková. „Milá Věro, jsem o čtrnáct let starší a moc jsem ti přála, abys mě ve zdraví dohnala. Každý umí v profesi něco malinko ošidit, jen ty sis vše vyžrala až do dna,“ zmínila Moučková s vyznáním. „Mám tě moc ráda a díky za těch skoro pět let tebou,“ řekla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

14:04 „Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

O průzkumech veřejného mínění, ale i o ministryni obrany Janě Černochové (ODS) mluvili v pořadu Podt…