Debil Konvička bere perník. Někdo by mu měl vymáchat hubu, schytal to docent za útok na političku, která si vzala šátek

03.11.2016 10:50

Ekoaktivista Jan Rovenský se na svém facebookovém profilu opřel do protiislamisty Martina Konvičky. A to nepříliš vybíravě. Konvička si totiž ve svém předchozím statusu rovněž nebral servítky.

Debil Konvička bere perník. Někdo by mu měl vymáchat hubu, schytal to docent za útok na političku, která si vzala šátek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Bloku proti islámu Martin Konvička

„Konvovi by už měl konečně někdo v těch jeho misogynních vulgaritách vymáchat hubu. Samozřejmě ne fyzicky ani trestním stíháním, ale pěkně občansko-právní žalobou o omluvu a náhradu nemajetkové újmy. V tomhle případě nejmíň o sto tisíc,“ uvedl Rovenský v reakci na Konvičkův status k Monice Horákové, jež přišla k soudu v šátku podpořit studentku zdravotní školy v Praze, jíž ředitelka hidžáb zakázala nosit.

„Provokující zašátkovaná nemohamedánka je Monika Horáková, pražská zastupitelka za zelené, přivdaná do psychopatické familie Uhl-Šabatových. A já na to – děfffka malá, drzá, nechápavá, pitomá,“ napsal totiž Konvička. Podle něj totiž hájením tzv. práva na šátek plive na desítky a stovky muslimských mundúrů.

„Soudružka Monička, o tom nepochybuji, se v tom šátku cítí ‚dobře‘. COSI to v ní evokuje ... a všichni víme, co. OK, ať si tedy nasadí kuklu a obojek, sešlehá si prsa kopřivami a jde se příští rok projít na Gay Pride, když je tak hustá. TAM tyhle exhibice patří. Jinam ne,“ napsal ostře Konvička. 

Na adresu Konvičky se pak v diskuzi ozval i redaktor Britských listů Karel Dolejší. „A nemohl by někdo spíš zjistit, co ten Konva užívá za materiál? Aby to třeba farmaceuti obešli širokým obloukem...,“ napsal Dolejší, jenž je na Facebooku pod pseudonymem Koloman Džugi. „Co jsem slyšel, tak jede perník,“ odvětil politik z hnutí Žít Brno Martin Freund. "No to je debil," zkonstatovala další z diskutujících Jolana Truncová.

Konvička se už k Horákové vyjadřoval jednou, a to v diskuzi pod videem, které sdílel Raptor Jovanovič. „Víte někdo, kdo to je, ta šátečnice popletená?“ ptal se Konvička. Když mu Raptor Jovanovič odpověděl, zareagoval po svém: „Jo už jsem se chytil. Děvka smradlavá... Naprosté znevážení, ponížení a výsměch milionům žen, které to nosit nechtějí, ale musí. Něco, jako kdyby si neonacisti navlékli pruhovaná pyžama a udělali si mejdan na appelplatzu v Osvětimi,“ zkonstatoval. Sdílel také fotografii, kde ženy nazval „pytlenky".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…