Dělali jste ze mě rasistu a teď to máte. Tomio Okamura napsal o uprchlících a opět to stojí za to

25.04.2015 20:32

Došlo na má slova, říká Tomio Okamura při pohledu na vlnu imigrantů z Afriky. Když upozorňoval, že to přijde, ČSSD, komunisté či TOP 09 z něj dělali rasistu. Teď se problém vyjevil v plné nahotě, EU na to není připravena a současná vláda ještě tvrdí, že by nám uprchlíci pomohli vyřešit náš problém s vymíráním. Děsivé, tvrdí Okamura. Nabízí zcela jiné řešení.

Dělali jste ze mě rasistu a teď to máte. Tomio Okamura napsal o uprchlících a opět to stojí za to
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Do Evropy míří další a další lodě s migranty. Proč? Pašeráci vydělávají na tom, že na lodích v různém stadiu rozkladu přepravují za velké peníze tisíce uprchlíků. Svým „cestujícím“ ale mohou říci, že se v Evropě budou mít dobře, že se tam o ně postarají, což může být dost lákavé. Kdyby státy EU výrazně osekaly sociální podporu pro imigranty, pašeráci už by zoufalým lidem neměli co nabídnout a jejich byznys by zašel na úbytě.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Příklad bychom si mohli vzít z Japonska. To je bohatá země, která by jistě mohla lákat tisíce uprchlíků z Asie, ale neděje se to, protože japonský sociální systém odpírá právo na dávky imigrantům. Nemají tak důvod do země vycházejícího slunce cestovat. Evropa by se měla zachovat stejně. Namísto toho vymýšlí, jak se o uprchlíky postará a premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) ještě říká, že pár desítek uprchlíků ze Sýrie, které se chystáme přijmout, může pomoci ve vyřešení našeho problému s úbytkem populace.

Celý text najdete zde

„Děsivé plány, které absolutně odmítám a prosím vás o podporu. Místo, aby vláda podpořila české a moravské mladé rodiny, tak podporuje cizí imigranty, kteří nás tady po vzoru západní Evropy dříve či později rozloží. Přitom jsou ČR i EU zadlužené až po uši a naše vláda nemá peníze ani na zajištění důstojných životů našich občanů, například seniorů. Naši občané by měli být prioritou, nikoliv cizí,“ zdůrazňuje poslanec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…