Děsivé VIDEO z Berlína: Smrtící kamion se řítí na vánoční trhy, lidé prchají

23.12.2016 9:08

Agentura Reuters získala video, na němž překvapený taxikář zachytil hrozivý teroristický útok, při němž obrovský kamion vjel do davu na vánočních trzích. Ačkoli je video bez zvuku, je i tak dost hrůzné.

Děsivé VIDEO z Berlína: Smrtící kamion se řítí na vánoční trhy, lidé prchají
Foto: Hans Štembera
Popisek: Berlín, ilustrační foto

Na serveru YouTube je k vidění děsivé video z teroristického útoku na vánoční trhy v Berlíně před několika dny. Jednomu taxikáři čekajícímu v koloně vozidel se podařilo zachytit okamžik, při němž takřka tuhla krev v žilách. Do zorného pole kamery se z ničeho nic obrovskou rychlostí vřítil kamion, který prosvištěl kolem nic netušících řidičů, aby o chvíli později vjel do davu.

Posléze kamera zachycuje první vyděšené návštěvníky trhů, jak v panice prchají z místa teroristického útoku. Taxikář prý čekal na zákazníka a na tuto chvíli asi už nikdy v životě nezapomene.    

V kamionu byly posléze nalezeny otisky prstů čtyřiadvacetiletého Tunisana Anise Amriho, po němž bezpečnostní složky stále pátrají, jelikož předpokládají, že právě on mohl řídit smrtící kamion.

reklama

autor: mp

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…