Díky 24 SAFE se o své cennosti nemusíte bát

25.10.2016 12:38

Přibližně před rokem se v centru Prahy otevřela nová služba pronájmu bezpečnostních schránek 24SAFE. Jedná se o centrum s nejvyšší úrovní zabezpečení, nejmodernějšími trezorovými místnostmi a s nonstop přístupem k uloženým věcem v bezpečnostních schránkách.

Díky 24 SAFE se o své cennosti nemusíte bát
Foto: 24SAFE
Popisek: 24SAFE

Ať už se jedná o jakékoliv cennosti, jako jsou šperky, finanční hotovost, cenné listy, mnoho lidí neví, kam tyto vzácné věci uschovat, zároveň je však nechtějí nechávat doma, kde hrozí velké riziko krádeže. Často se proto obrací na banky, které si ovšem většinou účtují vysoké měsíční poplatky za možnost úschovy. Společnost 24SAFE přišla v dnešní době moderních technologií s další inovací a průlomovým nápadem na trhu s bezpečnostními schránkami. Jedná se zdaleka o nejbezpečnější variantu úschovy různých cenností, hotovosti, či důležitých dokumentů. 24SAFE nabízí k pronájmu přes 11 tisíc bezpečnostních schránek, ke kterým je přístup 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Sídlo 24SAFE se nachází v Praze 1 v ulici Na Poříčí a je tudíž bezproblémově dostupné. V budově jsou dvě trezorové místnosti o rozloze 2x85 m². Pokud vezmeme v potaz míru bezpečnosti, tak možnosti 24SAFE vysoce převyšují nabídku ostatních společností poskytujících tyto služby. Trezorové místnosti jsou vyrobeny a instalovány švédskou firmou GUNNEBO, která je jedničkou na trhu v oblasti zabezpečení. Místnosti splňují standardy bezpečnostní třídy X, což je úroveň zabezpečení trezorů centrálních bank. Fyzické zabezpečení doplňuje nepřetržitý monitorovací a výstražný systém. Z tohoto pohledu bezpečnější variantu zkrátka nenajdete.

Bezpečnost především

24SAFE využívá systém bezpečnostních schránek SafeStore Auto. Jedná se o velmi progresivní systém, který je plně automatizovaný. Pouze v něm je uschována informace o tom, jaká schránka náleží kterému klientovi. Veškerá manipulace poté probíhá ve zcela uzavřených komorových trezorech. Všechny cennosti jsou tak dokonale chráněny proti zlodějům, ale také například proti působení přírodních živlů. Trezorová místnost je ohnivzdorná a voděodolná, udržuje pokojovou teplotu při stabilní vlhkosti a je vybavená protipožárním systémem. Ochranu proti přírodním živlům a lidským chybám zaručuje také partnerství poskytovatele s pojišťovnou Allianz. Obsah schránky lze pojistit, a to i v případě, že obsahem bude hotovost. Modernější řešení tak nenajdete nejen u nás, ale ani jinde na světě.

Bezpečnostní schránku si klient může zabezpečit i podle svých představ. Přístup k bezpečnostní schránce lze například zajistit otiskem prstu. Vstup do schránky tak nemůže proběhnout bez fyzické přítomnosti majitele a každou návštěvu je možné mít zcela pod kontrolou. V případě jakéhokoli přístupu ke schránce je klient okamžitě informován SMS zprávou, žádný vstup do schránky tedy nemůže proběhnout bez vědomí majitele. K otevření trezorových místností dochází jen v případě nutnosti servisu a vždy za přítomnosti notáře.

Výběr schránky podle velikosti

Služba 24SAFE nabízí k pronájmu 5 bezpečnostních schránek různé velikosti. Nejmenší schránka S měří 5 cm, a je tak ideální k menšímu počtu dokumentů. Naopak největší schránka XXL s hloubkou přes 18 cm představuje výhodu především pro majitele, kteří nechtějí být nijak omezeni. Pro přístup do schránky stačí klientovi pouze přístupová karta a po zadaná PINu jeho schránku přiveze samoobslužný robotizovaný systém. Vše se odehrává velmi diskrétně a standardní odbavení netrvá déle než 5 minut. Délka pobytu ve výdejní místnosti je časově omezená, ale klient má možnosti si tuto stanovenou dobu prodloužit. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Komerční článek

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…